reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ruchy dzidzisiów

Moje male wczoraj sie 'rozruszalo' :) Wieczorem kopalo i to dosc dlugo (w ciagu dnia zreszta tez parokrotnie dawalo o sobie znac), a potem obudzilo mnie po 4 nad ranem kilkoma dosyc silnymi kopniaczkami! :) :) :) Ale takie cos moze mnie budzic nawet sto razy w ciagu nocy :)
Moj T. nie mial jeszcze okazji poczuc (raz, ale delikatnie bardzo), bo za kazdym razem jak przyklada reke, to male sie ucisza :)

reklama
No moj brzdąc tez coraz bradziej sobie pozwala dzis mnie rano skopał nawet małoznek dostał w przyłozoną ręke ;D mały rozbójnik..hehe no to zycze wam miłego dnia!

Przy moim mezu tez sie dzieciatko uspokaja, nie wiedziec czemu :) G. przyklada reke, i mimo, ze przed chwila bylo szalenstwo kopaniowe to nagle jest spokoj. Tylko zabierz reke juz jest to samo. Tak bywa do oporu przez godzine, dwie czasami. Smiac mi sie chce :D

Moje malenstwo teraz szaleje, chyba smakuje mu mamusina lasania, ktora przedwoczoraj robilam, a dzisiaj dojadam resztki :D

Moje male zaczelo wczoraj szalec jak bylam u kosmetyczki i musialam siedziec nieruchomo, bo mi manicure robila :) A brzuch mi skakal :)

A mnie dziś w nocy dzidzia skopała strasznie, po pęcherzu i po szyjce macicy, bo w tej okolicy czułam "rezonans" - nieprzyjemne uczucie. Wczoraj za to ściągnęłam sobie nową płytę Madonny i puszczałam przez kilka godzin non-stop, i wtedy też u mnie w brzuchu było szaleństwo :laugh:

Moja przyjaciolka, ktora ma termin na poczatek lipca, mowila mi kilka razy, ze mala ja skopala w szyjke i bol straszny.I podobno jeszcze boli jak Ci w zebra da kuksanca :)

A ja oczywiscie mam schizy dzisiaj caly dzien...Moje male rano, jak sie obudzila, kilka razy dalo lekkiego kopniaczka, potem w ciagu dnia moze ze 2 razy i teraz caly czas cisza...:( Od kilku godzin nic...Myslicie, ze wszystko jest ok?? Za chiwle jem kolacje i sie klade do lozka - az sie boje, bo jak sie nie ruszy to chyba zwariuje z niepewnosci, a USG mam dopiero jutro popoludniu...

reklama
Sandra, na pewno wszystko jest oki. Moja dzidzia wczoraj od rana była bardzo mało ruchliwa i też się tym strasznie denerwowałam, zaczęłam już wkręcać sobie "filmy" z najgorszymi scenariuszami :mad: Byliśmy z P. na działce u jego rodziców i tam w ogóle nie mogłam się skupić na rozmowie z nimi, a podczas jazdy z powrotem do domu prawie się popłakałam :-[ Zaczęłam nawet P. wiercić dziurę w brzuchu, że musimy jechać do szpitala, ale on się popukał w czoło i powiedział, że nigdzie nie jedzie, bo będzie pił piwo. No i wypił. Ja też trochę sobie "pociągnęłam" i po tej terapii mój potwór sie nagle uaktywnił i takie szaleństwa uskuteczniał, że nie spałam do 3 ;) Tak więc, Sandro koleżanko ciężarówko ;), bez "nerw" i będzie dobrze. Ściskam ;D

Do góry