agapa
Fanka BB :)
Pszczółka waży 4800g. Widzę że niektóre nasze maluszki to się troszeczkę upasły Ale niech jedzą na odchudzanie przyjdzie czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanko.
Czy wy też pieluszkujecie swoje maluchymi polozna kazała do czasu USG bioderek,tam powiedziano mi ze wszystko w pozadku i kazano zakladac jeszcze dodatkowo jedną pieluszke terowa.Tak że moja mała ma pampersa i 2 pieluszki tetrowe miedzy nóżkami.Czy to tylko u mnie tak?czy wszystkie dzieci tak muszą?wczesniej nigdy nie widzialam by dziecko mialo napchane tyle pieluszek.I tak mi doktor kazal to robic az do konca 3 miesiaca życia
Moja malutka 31.03 będzie miała pierwszy bilansik...
Na ostatnim ważeniu z 2 tyg temu ważyła 3.800 ale teraz ma spokojnie ponad 4 kilo...rośnie w oczach.
Karmiłam ją moim mleczkiem ale z butli....trzy dni temu znowu chcialam wrócić na pierś i wczoraj dostałam już drugie zapalenie piersi. Jestem na antybiotyku. I szczerze mówiąc mam już dość i mała chyba będzie karmiona sztucznie...