reklama
Jakby to powiedzial Baskowy Malzowin "znowu sobie smaruja"
Mamoot, nawet nie wiesz, jak to milo slyszec tyle pochwal naraz! Z tych dotyczacych Tiska jestem szczegolnie dumna - zaraz mi pawi ogon wyrosnie i sie rozlozy
Ano smarujemy... ale na jakie tematy! jest o czym, to trza smarować. ;-):-)
Chciałam powiedzieć, że ja też kilka razy zostałam obsiusiana przez Wojciaszka. Na Mazurach całe dnie spędzał w baseniku i zauważyłam, że jak tylko wychodził to robił siusiu. Więc zaczęłam podstawiać mu nocnik. On się ciekawie przyglądał i patrzył co to tak leci (bo był na stojąco). Ale zanim zauważyłam, że zawsze po wyjściu z basenika siusiua, to kilka raz mi się dostało
No tak nasze dzieciaczki wiedzą do kogo trzeba z potrzebą przyjśćA ja dziś pospacerowałam po lesie z moimi skarbami a potem poszaleliśmy koło domku i oboje odlecieli tak szybciutko że aż mi nudno byłoA teraz skoro mam czas to klikam ale już naszykowałam sobie kąpiel pachnącą
A ja musze przyznac, ze moj byl dzisiaj na spacerze po raz pierwszy - nie do zniesienia. Caly czas mial inne zdanie o kierunku przemieszczania, o interesujacych rzeczach w otoczeniu, o jedzeniu i piciu i calej reszcie
I to akurat dzisiaj jakby mi chcial dac do myslenia:-)
I to akurat dzisiaj jakby mi chcial dac do myslenia:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie ,no Sumka jestes bezbledna!!!!
Seryjny morderca mowisz a mnie pewnie w tym snie nie bylo bo stalam na czatach
Sumka a jak sie zakonczyl sen?
Do berlina zapraszam i zapewniam ze Adam oprocz komarow nikogo jeszcze nie wybil
Seryjny morderca mowisz a mnie pewnie w tym snie nie bylo bo stalam na czatach
Sumka a jak sie zakonczyl sen?
Do berlina zapraszam i zapewniam ze Adam oprocz komarow nikogo jeszcze nie wybil
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Cicha, Julek chciał Ci dać do myślenia co najwyżej tyle, że jest już duży i ma własne zdanie, a jak chcesz mieć posłusznego niemowlaka, to będziesz miała za jakiś czas :-)
reklama