reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Noemi rysujesz 100 razy ładniej od cioci Irmy, gratulacje :tak::-) Iza chyba ma talent po mnie bo bazgroli coś bez ładu i składu i karze zgadywać co to :baffled::sorry2:
a z ciebie Pati zdolniacha , nawet z skarpety kreacje potrafisz zrobić :tak::szok::-D

reklama
Pati rysunki Noemi Rewelacyjne!!!! Myszy, konie, wyspa, samolotu to by Julek pozazdroscil jakby zobaczyl... naprawde swietne.

A co do sukienki to no coz szkoda ze duzych skarpet nie produkuja;-):-)

i ja musze pochwalic Klaudie- zna juz sporo literek, ktore umie napisac - ulozyc w slowa...slicznie pisze swoje imie- literuje, imiona swoich znajomych...i co jest fajne lubi to robic...wykazuje zainteresowanie - jest ciekawa nowych slowek..

Noemi jak ty cudnie rysujesz. Pięknie. Pati rośnie Ci malarka, A Ty też zdolniacha jesteś. Fajne ubranka. Może weźmiesz się za szybie ubrań dla siebie.

Strasznie mi milo :-) Mloda jak Olka Fredki-moze malowac od rana do wieczora i jeszcze w drodze jak jestesmy zawsze ma pod reka swoj znikopis :-) zawsze jak przyjezdzam po nia do przedzskola czeka na mnie jakis rysunek ;-)
a co do literek to kilka zna ale jakos ja to narazie nie interesuje...dusza artysktki w niej siedzi :-)

reklama
Ola zawsze, ale to zawsze zanosi do przedszkola rysunki i coś z niego wynosi. Panie się śmieją, że tablica rysunkowa dzieci cała jest obczepiona jej pracami.

Do góry