reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Ja dzisiaj kupiłam rodziców z płytami i dziecko z bluzeczką. Bluzeczka niczego sobie, ma wizerunek Swinki peppy i na długi rękaw. nawet rozmiar dobry 104.

Fredka to moja Izka dużo mniejsza bo na nią taka bluzka w rozmiarze 92 dobra

płyty dla Kasi kupiłam z gazetą rodzice 5 płyt za 8,99. Ale Kasiu wyślę ci jurto bo dziś wróciłam a Izka śpi :baffled: no cóż przynajmniej mam chwilę dla siebie, ciekawe do której będę potem z nią walczyć.
Jak ktoś chce jeszcze to dajcie znać, bo na zapas kupować nie chcę.

Irma, jeszcze raz wielkie dzięki! Nic się nie stresuj - jak będziesz miała czas, to wyslesz. Żadnego pośpiechu! No i proszę o łączny koszt i nr konta:tak:
A w następnym miesiącu będzie kolejne 5 płyt?

Irmaa wiesz co ja bym Cie bardzo poprosila o jeden egzempöarz jeszcze dla mnie... :-) Jak to nie problem... Nie wiem czy mam to dostanie...jak bede miala podwojnie to tez nie katastroofa...Mloda niszczy plyty i zacinaja sie wiec najwyzej bede miala na podmianke albo odstapie komus ;-)

KasiuDe wysłałam dzisiaj w sumie z kopertą i znaczkiem wyszło 12zł, konto ci wyśle na priva
z Izy myślałam że się posikam na poczcie, zaczepiała ludzi, peplała non stop, w końcu jakaś pani się pyta
-a ile ty masz lat że tak ładnie już mówisz
a Iza na to
-dwa
pani z uśmiechem na mnie -
-a tak naprawde ile ma lat?
jak jej powiedziałam że 2 to miała bardzo zdziwioną minę, kupiłam koperte znaczek i poszłam do stolika adresowac Iza oczywiście w krzyk że ona też chce pisac, przy stoliku siedziała inna pani i pyta sie Izy:
- a co ty chcesz napisać
-wierszyk
-a ty znasz jakiś wierszyk?
-tak
-to powiedz
-baloniku mój malutki rośnij duży okrąglutki......

....a pani oczy rosły i rosły ze zdziwienia , wyjęła z torebki kartkę i długopis i mówi
-no to pisz proszę
dobrze że młoda nie umie pisać bo baba by zemdlała chyba :-D:-D:-D:-D

Pati jutro zobaczę czy jeszcze jest ta gazeta i ci ją kupie:tak:

Izuniu jaka ty mądra jesteś:)

a mi tez udalo się zdobyc plyty:) moja chrzestna je zdobyła:) ale powiem wam tylko, że kiosków to sprawdziłam, dzieki rodzinie z 50:tak:

reklama
Iza- jestes bardzo madra dziewczynka!!!

Ja tez dałam zleceie mojej mamie na Rodzice nr 11/ 08 ---szuka dla Dusi(a moja mama to lubi i jest w tym dobra:-D..zawsze dla mnie i dla sisotry kolekcjonowała jakies słowniczki....encyklopedie ...itd..;-)

Do góry