reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Czy wasze słoneczka jeżdżą juz na rowerkach? jesli tak to jak to zrobiłyście. Z tego co widzę, Ola nie ma ochoty do nauki. Posiedzi, posiedzi i ucieka. Widzę, że ma ochotę spróbować jednak jak próbuje ją uczyć wścieka się i tak jak juz napisałam daje dyla. Może macie jakieś pomyłsy jak to uczynić.

reklama
Noemi odpycha sie nogami od ziemi -to jej jazda narowerze :-D W sumie nie dosiega do pedalow dobrze wiec jak mogloby wygladac to inaczej:confused::-D

Na topie u nas spiewanie...Jej przebojem jest piosenka z Eurowizji "Qele,Qele" cala droge powrotna chciala tegoslucha i do takiej wprawy doszla ze jechala prawie nslowo w slowo z nimi :szok::szok::szok::szok::szok: Pioosenka nie jest az taka trudna...

No a na plazy to jakby dziecka nie bylo...bawi sie slicznie,zakopujesobie nogi(potrafi tak z godzine) No i hitem bylo zakopywanie sie po sama szyje...:tak::-) Radocha na maxa :-)

No i od dwoch dni jestem pania doktor,kupilam jej zabawki lekarza i teraz musue ja leczyc,badac a na koniec mowie "gratuluje jest pani zdrowa" wiec wtedy wie ze jest zamiana i ona mnie bada i na koniec mowi"gluje pani" i sciska mi reke :-D

My jezdzimy na rowerku ale narazie przez wiekszość drogi Wojtek odpycha sie nogami lub trzyma je na pedalach a ja pcham!:-D
A co do nowych zabawek to koparki, spychacze i betoniarki mam juz chyba wszystkie modele z wadera takie wielkie:szok:

U nas na topie jest fotel z ikei taki kręcony z daszkiem. Chowa sie do niego i woła, ze jej nie ma . Na topie jest piosenka cyt ref. lo, lo, lo. Nie wiem jak to leci, bo Ola zagłusza tekst:-D

u nas wciaz nr jeden - piosenki -wierszyki - tance!wygibance:-D

oraz czytanie bajeczek, ogladanie gazetek i opisywanie co to kto to, oraz wszelkie zabawy manulane- ciastolina, kolorowanki i co było hitem weekendu - ksiazka z magnesami z serii Noddy..mam je porozklejane na wszystkich grzejnikach:-D..lodówce:-D

U nas na topie pociąg Tomek i budowanie torowiska w stylu wolnym ;-) Poza tym nieustająco samochodziki i układanie z nich korków:-)

reklama
OOO zapomniałam jeszcze samochodziku które mozna dostac na stacji shell jak zatankuje się conajmniej 30 litrów:-D mamy ich juz duuuuuuzo. Wojtek powinien zostac ambasadorem shella bo wszystkich namawia zeby tam tankowali bo dostanies samochód i jus !

Do góry