reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Czy wasze słoneczka jeżdżą juz na rowerkach? jesli tak to jak to zrobiłyście. Z tego co widzę, Ola nie ma ochoty do nauki. Posiedzi, posiedzi i ucieka. Widzę, że ma ochotę spróbować jednak jak próbuje ją uczyć wścieka się i tak jak juz napisałam daje dyla. Może macie jakieś pomyłsy jak to uczynić.

reklama
Noemi odpycha sie nogami od ziemi -to jej jazda narowerze :-D W sumie nie dosiega do pedalow dobrze wiec jak mogloby wygladac to inaczej:confused::-D

Na topie u nas spiewanie...Jej przebojem jest piosenka z Eurowizji "Qele,Qele" cala droge powrotna chciala tegoslucha i do takiej wprawy doszla ze jechala prawie nslowo w slowo z nimi :szok::szok::szok::szok::szok: Pioosenka nie jest az taka trudna...

No a na plazy to jakby dziecka nie bylo...bawi sie slicznie,zakopujesobie nogi(potrafi tak z godzine) No i hitem bylo zakopywanie sie po sama szyje...:tak::-) Radocha na maxa :-)

No i od dwoch dni jestem pania doktor,kupilam jej zabawki lekarza i teraz musue ja leczyc,badac a na koniec mowie "gratuluje jest pani zdrowa" wiec wtedy wie ze jest zamiana i ona mnie bada i na koniec mowi"gluje pani" i sciska mi reke :-D

My jezdzimy na rowerku ale narazie przez wiekszość drogi Wojtek odpycha sie nogami lub trzyma je na pedalach a ja pcham!:-D
A co do nowych zabawek to koparki, spychacze i betoniarki mam juz chyba wszystkie modele z wadera takie wielkie:szok:

U nas na topie jest fotel z ikei taki kręcony z daszkiem. Chowa sie do niego i woła, ze jej nie ma . Na topie jest piosenka cyt ref. lo, lo, lo. Nie wiem jak to leci, bo Ola zagłusza tekst:-D

u nas wciaz nr jeden - piosenki -wierszyki - tance!wygibance:-D

oraz czytanie bajeczek, ogladanie gazetek i opisywanie co to kto to, oraz wszelkie zabawy manulane- ciastolina, kolorowanki i co było hitem weekendu - ksiazka z magnesami z serii Noddy..mam je porozklejane na wszystkich grzejnikach:-D..lodówce:-D

U nas na topie pociąg Tomek i budowanie torowiska w stylu wolnym ;-) Poza tym nieustająco samochodziki i układanie z nich korków:-)

reklama
OOO zapomniałam jeszcze samochodziku które mozna dostac na stacji shell jak zatankuje się conajmniej 30 litrów:-D mamy ich juz duuuuuuzo. Wojtek powinien zostac ambasadorem shella bo wszystkich namawia zeby tam tankowali bo dostanies samochód i jus !

Do góry