Czy wasze słoneczka jeżdżą juz na rowerkach? jesli tak to jak to zrobiłyście. Z tego co widzę, Ola nie ma ochoty do nauki. Posiedzi, posiedzi i ucieka. Widzę, że ma ochotę spróbować jednak jak próbuje ją uczyć wścieka się i tak jak juz napisałam daje dyla. Może macie jakieś pomyłsy jak to uczynić.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noemi odpycha sie nogami od ziemi -to jej jazda narowerze W sumie nie dosiega do pedalow dobrze wiec jak mogloby wygladac to inaczej
Na topie u nas spiewanie...Jej przebojem jest piosenka z Eurowizji "Qele,Qele" cala droge powrotna chciala tegoslucha i do takiej wprawy doszla ze jechala prawie nslowo w slowo z nimi Pioosenka nie jest az taka trudna...
No a na plazy to jakby dziecka nie bylo...bawi sie slicznie,zakopujesobie nogi(potrafi tak z godzine) No i hitem bylo zakopywanie sie po sama szyje...:-) Radocha na maxa :-)
No i od dwoch dni jestem pania doktor,kupilam jej zabawki lekarza i teraz musue ja leczyc,badac a na koniec mowie "gratuluje jest pani zdrowa" wiec wtedy wie ze jest zamiana i ona mnie bada i na koniec mowi"gluje pani" i sciska mi reke
Na topie u nas spiewanie...Jej przebojem jest piosenka z Eurowizji "Qele,Qele" cala droge powrotna chciala tegoslucha i do takiej wprawy doszla ze jechala prawie nslowo w slowo z nimi Pioosenka nie jest az taka trudna...
No a na plazy to jakby dziecka nie bylo...bawi sie slicznie,zakopujesobie nogi(potrafi tak z godzine) No i hitem bylo zakopywanie sie po sama szyje...:-) Radocha na maxa :-)
No i od dwoch dni jestem pania doktor,kupilam jej zabawki lekarza i teraz musue ja leczyc,badac a na koniec mowie "gratuluje jest pani zdrowa" wiec wtedy wie ze jest zamiana i ona mnie bada i na koniec mowi"gluje pani" i sciska mi reke
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My jezdzimy na rowerku ale narazie przez wiekszość drogi Wojtek odpycha sie nogami lub trzyma je na pedalach a ja pcham!
A co do nowych zabawek to koparki, spychacze i betoniarki mam juz chyba wszystkie modele z wadera takie wielkie
A co do nowych zabawek to koparki, spychacze i betoniarki mam juz chyba wszystkie modele z wadera takie wielkie
u nas wciaz nr jeden - piosenki -wierszyki - tance!wygibance
oraz czytanie bajeczek, ogladanie gazetek i opisywanie co to kto to, oraz wszelkie zabawy manulane- ciastolina, kolorowanki i co było hitem weekendu - ksiazka z magnesami z serii Noddy..mam je porozklejane na wszystkich grzejnikach..lodówce
oraz czytanie bajeczek, ogladanie gazetek i opisywanie co to kto to, oraz wszelkie zabawy manulane- ciastolina, kolorowanki i co było hitem weekendu - ksiazka z magnesami z serii Noddy..mam je porozklejane na wszystkich grzejnikach..lodówce
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
OOO zapomniałam jeszcze samochodziku które mozna dostac na stacji shell jak zatankuje się conajmniej 30 litrów mamy ich juz duuuuuuzo. Wojtek powinien zostac ambasadorem shella bo wszystkich namawia zeby tam tankowali bo dostanies samochód i jus !