reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

A i polecam jako drobną przydatną umiejętność trzepanie rączek- jakiś czas temu pokazałam Karolkowi i teraz jak wychodzimy z piaskownicy to najpierw rękę o rękę trzepie a potem jeszcze w koszulke wyciera ;) koszulka po tym nie wygląda ale w końcu i tak wszystko do prania :):):)

reklama
Czekaj Ciocia Kasia - zobaczysz zaraz i Ty jak to "fajnie" ;) Karol
PS na razie jeszcze mama dogania - nie jest z nią tak źle ;)
a filmik juz jest

Ale fajnie ze Karolek juz tak zasuwa...:-):-):-) juz sie niemoge doczekac az Mati zacznie sam chodzic...
Mati codziennie widzi jak mama recznikiem paierwy sprzta resztki po jedzonku Matiego i jak dzisiaj dalam mu recznik to zaczal wycierac podloge - moja maly porzadnicki:-):-):-):-)

a przedwczoraj przestraszyl i zaczal plakac:-:)-:)-( - pierwszy raz -sie na placu zabaw jak cduzo starszy hlopiec stranie zaczal krzyczec kolo niego i tearz jakos boi sie wiekszych dzieci i jak idzie a jakies dziecko krzycznie, to Mati staje i obserwuje
az mi go szkoda jakis taki sie zrobil przez to smutniejszy:-:)-:)-:)-(...mama nadziej ze przejdzie to szybko
i chyba przez to bardziej sie zrobil ..mama, mama....

Karolku ale słodki z ciebie tuptuś. Brawo.

Dziewczyny czy któraś z was przebrnęła już przez Tracy Hogg "jęz. dwulatka" ? i czy wogóle warto?

Laski, sluchajcie, jestem w szoku.... Wczoraj i dzis Mateusz mnie nomalnie zabil..... Trzy takie sytuacje mialam.... Bawi sie w pokoju, wszystko jak zawsze, po czym idzie pod drzwi lazienki i zaczyna w nie pukac, drapac, itp. Otwieram mu drzwi, zastanawiam sie o co cho - a jedyne skojarzenie, to nocnik... Sadzam go na nocniku, Matisiek siedzi chwilke, po czym wyciaga lapki, zeby go zabrac... Patrze, a tam siku..... A moje dziecie z geba rozesmiana od ucha do ucha patrzy na zmiane na mnie i do nocnika i ma mine pod tytulem "DZIELNY JESTEM, CO?" :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry