A i polecam jako drobną przydatną umiejętność trzepanie rączek- jakiś czas temu pokazałam Karolkowi i teraz jak wychodzimy z piaskownicy to najpierw rękę o rękę trzepie a potem jeszcze w koszulke wyciera koszulka po tym nie wygląda ale w końcu i tak wszystko do prania
reklama
Ale fajnie ze Karolek juz tak zasuwa...:-):-):-) juz sie niemoge doczekac az Mati zacznie sam chodzic...
Mati codziennie widzi jak mama recznikiem paierwy sprzta resztki po jedzonku Matiego i jak dzisiaj dalam mu recznik to zaczal wycierac podloge - moja maly porzadnicki:-):-):-):-)
a przedwczoraj przestraszyl i zaczal plakac:---( - pierwszy raz -sie na placu zabaw jak cduzo starszy hlopiec stranie zaczal krzyczec kolo niego i tearz jakos boi sie wiekszych dzieci i jak idzie a jakies dziecko krzycznie, to Mati staje i obserwuje
az mi go szkoda jakis taki sie zrobil przez to smutniejszy:----(...mama nadziej ze przejdzie to szybko
i chyba przez to bardziej sie zrobil ..mama, mama....
Mati codziennie widzi jak mama recznikiem paierwy sprzta resztki po jedzonku Matiego i jak dzisiaj dalam mu recznik to zaczal wycierac podloge - moja maly porzadnicki:-):-):-):-)
a przedwczoraj przestraszyl i zaczal plakac:---( - pierwszy raz -sie na placu zabaw jak cduzo starszy hlopiec stranie zaczal krzyczec kolo niego i tearz jakos boi sie wiekszych dzieci i jak idzie a jakies dziecko krzycznie, to Mati staje i obserwuje
az mi go szkoda jakis taki sie zrobil przez to smutniejszy:----(...mama nadziej ze przejdzie to szybko
i chyba przez to bardziej sie zrobil ..mama, mama....
Laski, sluchajcie, jestem w szoku.... Wczoraj i dzis Mateusz mnie nomalnie zabil..... Trzy takie sytuacje mialam.... Bawi sie w pokoju, wszystko jak zawsze, po czym idzie pod drzwi lazienki i zaczyna w nie pukac, drapac, itp. Otwieram mu drzwi, zastanawiam sie o co cho - a jedyne skojarzenie, to nocnik... Sadzam go na nocniku, Matisiek siedzi chwilke, po czym wyciaga lapki, zeby go zabrac... Patrze, a tam siku..... A moje dziecie z geba rozesmiana od ucha do ucha patrzy na zmiane na mnie i do nocnika i ma mine pod tytulem "DZIELNY JESTEM, CO?"
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mati-jestes przeslodki.... :-)