reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

reklama
kari wow gratulacje,zdolniacha chlopak! Moja probuje pelzac,wychodzi jej na boki i do tylu,a ile przy tym wysilku! Dopiero co opanowala przewroty na brzuch,juz robi to genialnie ,reke wyjmuje :) No ale my tu najmldosze,wiec sie nie wychylamy :)

kari ale Oliwcia to zdolniacha silna dziewczynka, na którymś zdjęciu widzialam jak już pięknie siedzi:tak:oj Kacperkowi to daleko do takich akrobacji:tak:

jestem pod wrażeniem umiejętności Waszych maluszków. Ala nadal nic. Ani ząbków, ani przekładania na boczek. Jedynie co to zaczyna siadać.
Princi, gratulacje dla słoneczka. jak ten czas leci!

reklama
Ah dziekujemy :)

My za to dzis walczymy,bo co ja poloze na plecy to ona fik i na brzuszek... i tak w kolko caly dzien.. i lezy na tym brzuszku i kwiczy haha to ja ja znow na plecy a ona fik na brzuszek :)

Do góry