reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

reklama
widzę, że swoim pytaniem wywołałam burzę.
Ja poczekam ze słoiczkami przynajmniej do 5 miesiąca. Nie zając nie ucieknie. A co do umorusanych pyszczków... mam jeden na codzień i narazie mi wystarczy. Prania mam co niemiara. A swoją drogą słoiczki kosztują. Zawsze to się wydatki trochę przesuną w czasie:-):-):-). He, he... oczywiście nie żałuje pieniędzy na jedzenie, ale tak jakoś mi się pomyślało.

Widze ze mnie tu jakas klotnia ominela:-p

EEE ja tam powiem tylko swoje zdanie i juz!!!JAK karmilam cycem Olisia to bardzo dlugo nie dawalam nic innego:-pTeraz Adi jest na butli i potam ale tak nie wczesniej niz koniec 4 poczatek 5m:tak:

Moj starszy synio nie jadł nic po za mamusi mleczkiem do 8 miesiąca nawet herbatek nie pił:tak: nie żebym mu żałowala ale sam nie chciał:no:. Teraz niestety będę zmuszona dać wcześniej bo niestety macierzyński się skończy i do roboty:-:)szok::-(a dziecko będzie musiało coś jeść.

o widze ze tu sie maly spór zrobił a ja juz ie na ten temat nie wypowiadam bo poruszylam go na "karmienie butlą" i tez kazdy swoje zdanie powiedzial wiec dodam tylko ze swojego nie zmienila i jak cos jest od 4 to od 4 a nie od 3 i pol :] :-D:-p:-p:-p

reklama
Do góry