reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Qrcze, mały teraz siedzi sobie w foteliku i się buja i dodatkowo głośno śpiewa :szok:;-) A ja tego nie mogę nagrać bo padła mi bateria w aparacie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Może uda mi się nagrać komórką, tylko nie mam jak tego przerzucić potem na kompa :no::wściekła/y:

reklama
Jeremi dziś nabył nową umiejętność .... skulnął się z łóżka :szok: Pacnął na ziemię i nawet się nie rozpłakał ... a jak go podniosłam i przytuliłam to zerkał to na łóżko to na miejsce lądowania i dumnie się uśmiechał ..... noooo a ja się poważnie wystraszyłam !

Chyba nic mu nie jest, bo wesoło gugał jeszcze pół dnia, pół .... bo potem znów zanosił się płaczem, bo przebijał się drugi ząbek !!!!! :-):-):-)

Może jak się całkowicie wyrżnął, to ruszy z raczkowaniem, a może nie ;-):rofl2:

My również GRATULUJEMY Jeremiemu takich osiągnięć :-)!!!!! i ..... my również chcielibyśmy już ząbki :tak:;-)

Moja Ewelka dziś zlądowała złóżka ale nie dlatego, żeby tam sama się gdzieś kulała, tylko Olcia znudziła się zabawą z grzchotką, wzięła małą na kolana i mała wychyliła się w przód a Olka jej nie utrzymała... Nie wiedziałam kogo uspokajać- wyjącą Ewelkę z wielkim arbuzem na czole czy wyjącą, zszokowaną Olkę... Q..cze, cały czas muszę pamiętać, że naprawdę wystarczy chwilka...

Dominik też ostatnio lądował z łóżka :confused2: gonił grzechotkę, popłakał i za moment znów wędrował w stronę krawędzi z ogromnym uśmiechem na buzi, faktycznie wystarczy sekunda.

Filippo na szczęście jeszcze nie "latał". Odpukać w niemalowane. (puk puk). Gratulacje dla wszystkich małych zębaczy. :-)

reklama
Jeremi dziś nabył nową umiejętność .... skulnął się z łóżka :szok: Pacnął na ziemię i nawet się nie rozpłakał ... a jak go podniosłam i przytuliłam to zerkał to na łóżko to na miejsce lądowania i dumnie się uśmiechał ..... noooo a ja się poważnie wystraszyłam !

Chyba nic mu nie jest, bo wesoło gugał jeszcze pół dnia, pół .... bo potem znów zanosił się płaczem, bo przebijał się drugi ząbek !!!!! :-):-):-)

Może jak się całkowicie wyrżnął, to ruszy z raczkowaniem, a może nie ;-):rofl2:

Widze ze nasze synki sie umowily co do zabkow,bo Dominikowi dzisiaj przebila sie druga jedynka,na szczescie dzisiaj byl grzeczniutki:tak:

Do góry