reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
:-D:-DKarlam:-D:-D:-D:-Dnie przejmuj się!:-D:-D:-D ja prawie na wszystkich filmikach tak mam! Jak w czeskim filmie, takie bbblllaaaa bblllaaaa bbblllaaaa....starsznie niskim głosem, jakby się kluski jadło:-D:-D

aaa wiiiidziiisz!!! no teraz Cię słyszę nomalnie. Też masz przyjemny głosik:-D:tak: a Misiek to dopiero będzie czarował babki tymi swoimi czarnymi, wielkimi oczętami:tak:

Brawo Styczniowe Chlopaki, no i wielkie brawa oczywiscie dla Zuz(czekamy na filmik);-)
Laura tez pokazuje paluszkiem ale na miejsca do ktorych chce isc,np.do ksiazek, mikroweli(pomajstrowac)...itd.Zaczyna chodzic-stoi sama kilka minut i samodzielnie dojdzie do zabawki jak stoi blisko,albo do nas jak wyciagniemy raczki,umie przybic piatke,pokazac gdzie jest lampa,wylacznik ze swiatla,a gdzie oko i nos to tylko jak jej sie zachce:-D,robi papa,jak widzi ze cos jemy to mowi "daj":eek::laugh2:

reklama
Jusssu nasze styczniaki idą jak burza w swoich umiejętnościach :tak::tak::-D:-D:-D

No teraz my się chwalimy :-D
- Nadia umie robić papa (jak ma ochotę)
- raczkuje z prędkością światła
- sama siada
- staje w łóżeczku i w kojcu ale na razie tylko na kolankach, próbuje już na stópkach ale przybiera przy tym kolor dojrzałej wiśni :-D i na tym koniec
- uwielbia siedzieć na posłaniu psów
- pokazuje paluchem na swoją żabę z którą śpi i mówi ZICA - to chyba w jej języku żaba
- jak widzi jedzenie to mówi niam niam
- MÓWI MAMA!!!! No i tata i baba
- gada do swoich zabawek TAAAK, TAAAK i OJ TY TY
- pokazuje jaka jest duża
- turla piłkę po podłodze i ją goni
- pokazuje nos, oko , buzię, ucho
- trzęsie kuperkiem jak jakaś muzyczka leci
I to na razie tyle.
Ja też jestem wyrodna i się nie przejmuję jak się przewraca.

Rzadko was teraz odwiedzam bo ciągle nam kabel telefoniczny kradną i jestem odcięta od świata :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Do góry