reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
nie moge jakos tych filmikow odpalic :/

a moja Oli idzie w pion, zaczyna stawac przy meblach jej dupcia wywija jeszze caly czas lambade ale jak sie mocno zlapie to potrafi chwilke postac sama ^^

Niestety przez to cale chorobsko mi schudla znowu >_<

Boskie te filmiki.
Ja niestety aparatem nie najrece, bo mamy bez glosu, a zkamery nie zrzuce, bo ( nie obarazjac nikogo) blondynka jestem w tych sprawach. :no:

Kama ... Dominkś bomba ... a to jak podnosi łapkę do góry to wygląda tak jakby się "zgłaszał" świetne :-D:tak:

Karlam ... Michaś jest strasznym słodziaszkiem na tych filmikach :-):tak:i jest taaaaaki duży ... suuuuper :-D

Super Dzieciaczki! Naprawdę mamy zdolne dzieci :tak::-D:-D:-D:-D

W ostatnich dniach Witek spore zrobił postępy :-D Z pełzania przeszedł do czolgania się, zaczyna robić siusiu i kupkę na nocnik (ale jak go wysadzę, bo jeszcze nie woła ;-)), mówi tata (choć osoba najbardziej tym zainteresowana jeszcze tego nie słyszała ;-):-D:-D), zaczyna się wstydzić :zawstydzona/y:, siedzi w wysokim krzesełku, a wczoraj ku mojej radości pierwszy raz sam usiadł z pozycji leżącej :surprised::laugh2::rofl2: Jestem cała szczęśliwa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nasze male zdolniaki. Dominik i Michas jestescie boscy. Witus gratuluje nowych umiejetnosci. Teraz to juz z gorki. Zobasz jak szybko nauczy sie raczkowac.:-)

Antenka My się zastanawiamy czy przypadkiem nie będzie ta, że Witek zacznie raczkować i siadać w tym samym czasie, a za moment przejdzie do chodzenia ;-):-D

Dziewczyny, w którym momencie obniżyłyście spód łóżeczka? Witek do teraz ma jeszcze legowisko wysoko, bo nie siadał sam, więc nie musiałam się obawiać, że wypadnie. Ale nie wiem czy już je obniżyć czy poczekać aż zacznie się podnosić na nogach. Możecie mi coś poradzić w tej kwestii?

reklama
Monika ja obnizylam lozeczko w momencie kiedu Hubcio zaczal siadac poniewaz on bardzio szybko zaczal sie podnosic chyba nawet zanim nauczyl sie dobrze siadac. Ja bym juz opuscila bo tak naprawde nie wiesz kiedy on sie podniesie a z tego co widac robi szybkie postepy.

Do góry