reklama
Oby. Faktycznie, dużo teraz śpi a w nocy tak cyrkuje ze obraca się na bok i śpi w poprzek łóżeczkano nic, będę obserwować a przy okazji badań krwi zapytam pediatrę
dzięki za odpowiedzi, trochę mniej będę świrować i męczyć biedaka
![]()
Nam fizjo pokazywała taki sposób, żeby kartę kontrastowa trzymać pod twarzą swoją i w ten sposób sprawdzać czy wodzi wzrokiem, bo dla takiego maluszka twarz rodzica jest dużo ciekawsza niż zabawki. I najlepiej na jego poziomie czyli np. dziecko leży na kanapie na brzuchu a ty na podłodze kucasz tak żebyscie mieli twarz na podobnym poziomie. Może spróbuj w ten sposób.
Szkoda, że nasza fizjo nic nie podpowiedziała, a ja bylam tak zdenerwowana, ze nie zapytałam... spróbujemy i tak. Myślę, że coś zadziałaNam fizjo pokazywała taki sposób, żeby kartę kontrastowa trzymać pod twarzą swoją i w ten sposób sprawdzać czy wodzi wzrokiem, bo dla takiego maluszka twarz rodzica jest dużo ciekawsza niż zabawki. I najlepiej na jego poziomie czyli np. dziecko leży na kanapie na brzuchu a ty na podłodze kucasz tak żebyscie mieli twarz na podobnym poziomie. Może spróbuj w ten sposób.
Miałam wykonywany chwyt Kristellera też, ale wszystko poszło gładko więc chyba nie ma tutaj związkuA jak przebiegła ciąża?
I poród?
Czy Ty w ciąży miałaś anemie?
Podziel się: