reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków

reklama
Bielty już zamówiłam, wiec w sierpniu jestesmy w wawce- bedziesz mała okazję domagać się swego :p Eryk chyba nie jedzie więc cóż ja sobie pofolguje- po buteleczce na głowę ?:laugh2::-p

Dziewczyny jak wyglada u was z nowosciami?Przyznaje bez bicia ja sie troche boje wprowadzac.(i tak za bardzo nie mam pojecia co)chodzi mi o konkrety.

wiesz co nowego wprowadzam to zcekam 3 dni na reakcje w razie braku, jest git :) a reakcji jeszcze nie było, wiec jemy chlebek z masełkiem, morlinki, lepsiejsze szyneczki, ziemniaczki rodzicom z obiadu, kurczaczka z piekarnika ( z piersi sam środek wybieram, tam gdzie przyprawy nie dotarły, ale to tylko przekązski bo nadal je głównie słoiczki.

Sorga-czy Eryk to we wszystkim jest tak do przodu?O matko on mnie zadziwia.Ach zreszta pewno juz polowa dzieciaczkow z czerwcowkolandu tak zajada.

A ja musze czekac do pierwszej zeby podac mleko i spac.Ale to tylko jeszcze 15 minut i ląduje w lozku:tak:

reklama
SORGA-jestem pod wrażeniam ! ja tez podawałam małemu paroweczki ale cielece troche zjada ale nie umie sobie rodzic z grubszymi kawakami (rozduszam widwlcem) on sie dławi aż dochodzi do wymiotów.Wczoraj dostał na spróbe troszeczke zupki ogórkowej.raz dostal troszeczke pomidorówki z ryzem na 2gi dzien cos wyskoczyło mu na buzi.

Do góry