reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszczep podniebienia i wargi

Maya jeszcze w dwupaku jestem:tak: czekam na akcje:tak:
my nastawiamy się na operacje w Formmed,zaczelismy oszczędzać bo jeśli to najlepsza klinika to inna nie wchodzi w gre.
Haniad ​śliczne dzieciaczki.

reklama
Majuska super podejscie :-) prof Dudkiewicz jest nr 1 w Polsce. My bylismy u niej na konsultacji, ale wybralismy ostatecznie IMiD, bo tam operuje rojka lekarzy, ktorzy operuja razem z prof Dudkiewicz w formmedzie, a 10tys zaoszczedzimy, przyda sie Mai na przyszlosc. Ale jezeli decydujecie sie na formmed to na pewno jest to dobra decyzja :-)
wysłalam Ci maila, sprawdź :-) Ściskam kciuki za Ciebie i Twoją córeczkę :-)

Majuska jak sie czujesz? czekamy na porodowkowe wiesci kochana :-)

Hania a mam jeszcze pytanko. Pisalas ze przed operacja szczelna dziasla sie zwezila u Twojego synka, a z kolei w poradni rozszczepów do ktorej chodzę z Mają powiedziano mi, ze płytka ma zapobiec powiększaniu i rozszerzaniu się rozszczepu. <?> Już nie wiem co mysleć ?

5.10 urodziłam córeczke:-) jestesmy już w domku, czujemy się dobrze dochodzimy do siebie malutka grzeczna, pokarm odciągam i karmienie idzie nan dobrze:tak:, w szpitalu ordynatorka polecała mi coś na zatrzymanie laktacji że bedzie to dla mnie problem:szok: bo jej powiedziałam że chce odciągać jakaś paranoja pobyt i opieke w szpitalu wspominam bardzo średnio. mykam bo woła:tak:

Witam, mój synek tęz ma rozszczep wargi i podniebienia, do porodu zastało jeszcze (a może tylko) 2 tygodnie.Majuska gdzie rodziłaś, ja planuje w krakowie na kopernika, jakiej używasz butelki i smoczka do karmienia?

A więc dziewczyny które potrzebują informacji na temat kliniki formmed w której moja córka miała operację mając 6 msc i kolejne przed nami, oraz fundacji rozszczepowe marzenia( która jest mega przydatna dla takich dzieci i przede wszystkim dla ich rodziców) proszę o kontakt mailowy ponieważ rzadko zaglądam na forum(dwójka dzieci rok po roku) mój mail krzeminskaweronika@gmail.com miło mi będzie komuś może pomóc przy decyzji co wybrać i opisać jak to wygląda jak również prześlę zdjęcia córci przed i po operacji i opowiem jaki będzie kolejny tok leczenia no i przede wszystkim koszt.. Pozdrawiam

reklama
Do góry