reklama
A próbowałaś endermoligii? Podobno działa na rozstępy. Na Celluit i zmarszczki też. Na moje oko wydaje się bezpieczniejsza od laseru np. Poczytaj, może akurat Ci sie sprawdzi.
marta18691
Fanka BB :)
Jak sa swierze to moze cos da sie zrobic ale jak juz biale to lipa jedynie laserowo...
Dziewczyny spamuje na wszystkich foach, blogach itd. bo sama borykam się z rozstępami i wiem jaki to kompleks i defekt ale jeżeli nie możecie zaakceptować swoich rozstępów i chcecie je zredukować lub pozbyć się ich całkowicie to w przyszłym tygodniu (początek stycznia 2020) w Instytucie Kosmetologii Maeve w Kielcach rusza akcja "Pozbądź się rozstępów do lata za 150zł". Jak już zapewne wiecie jedną z najskuteczniejszych metod jest usuwanie rozstępów laserem frakcyjnym, działa również na blizny i właśnie teraz będziecie mogły skorzystać z tych zabiegów w cenie 150zł za 1 partię ciała czyli np. brzuch lub uda przód, pośladki itd.. Promocja będzie trwała aż do wiosny także można wykonać małą seię zabiegową. Więcej Info maeve.instytut.kosmetologii@gmail.com oraz FB. Zabiegi wykonywane są laserem Alma Harmony XL PRO
koleżanka poleciła mi taki olejek Busajna, no rewelacja. Nie wierze w takie magiczne preparaty ale co do niego miała 100% racji. Wydajny, wystarczy kilka kropelek, wchłania się super. a ten zapach...ma własciwości odżywcze, nawilżające, zapobiega rozstępom, zmarszczkom, nawet pomaga w łuszczycy, wszelkie podrażnienia łagodzi. Pozbyłam się rozstępów ale i regularnie stosowałam i w ciąży i zaraz po...super efekty, dlatego warto zadbać o siebie a z tym olejkiem to łatwa sprawa
marta18691
Niestety jak masz czerowne to jeszcze mozna cos pdzialac ale jak luz stare sa to nic nie pomoze zaden kosmetyk jedynie jak kogos stac to operacja laserowa
Ostatnia edycja:
reklama
marta18691
Ja nie wierze w jakies olejki moze troche cos pomoze ale jak juz sa zabliznione rostepy to watpie zeby pomoglokoleżanka poleciła mi taki olejek Busajna, no rewelacja. Nie wierze w takie magiczne preparaty ale co do niego miała 100% racji. Wydajny, wystarczy kilka kropelek, wchłania się super. a ten zapach...ma własciwości odżywcze, nawilżające, zapobiega rozstępom, zmarszczkom, nawet pomaga w łuszczycy, wszelkie podrażnienia łagodzi. Pozbyłam się rozstępów ale i regularnie stosowałam i w ciąży i zaraz po...super efekty, dlatego warto zadbać o siebie a z tym olejkiem to łatwa sprawa
Ostatnia edycja: