Witam wszystkich . Chcialabym zasięgnąć opinii , porad innych mam . Otóż mam rozstep mięśni prostych brzucha , na 4,5 cm , chirurg powiedział, ze pomoże już tylko operacja , jednak jest ona ryzykowna ze względu na moje płuca , gdyż mam z nimi problem. Dodatkowo nam przepuklinę pępkowa i mój brzuch wyglada tragicznie . Jestem bardzo szczupła , a brzuch wyglada jak bym była co najmniej w 6 albo lepiej miesięcu ciąży . Ludzie co chwila pytają mnie czy to chłopiec czy dziewczynka , ale dochodzi tez do sytuacji , ze pani w aptece nie chce mi sprzedać leków , bo jestem w ciąży . Takich różnych sytuacji jest mnóstwo . Mam tego serdecznie dość , chciałabym wyglądać jeszcze kiedyś atrakcyjnie , bo nie mam nawet 30 lat , a wstydzę się pokazać gdziekolwiek , bo wyglada to tragicznie . Czy są tu jakieś mamy , które miały podobną sytuacje a może tez poleciłyby , gdzie , u jakiego lekarza najlepiej wykonać taka operacje ( wiem , ze jest ona płatna , ale to nie istotne ) . Chciałabym się po prostu pozbyć problemu . Z góry dzięki . Pozdrawiam