nikolka1203
Fanka BB :)
Dziewczyny gdybyście tylko mogły.. Zbliża się czas rozliczania podatku.
Jest na forum jedna mama, normalna, fajna, młoda dziewczyna. Zupełnie taka jak my.
Jej córka ma wadę letalną 16 chromosomu, miała nie dożyć porodu i jej życie wiele razy było wystawiane na próbę.
W Polsce nie ma więcej dzieci z tą wadą, żadne nie przeżyło nawet roku tym czasem Tosia przeżyła już swoje 2 święta!
Nie ukrywam że przeczytałam cały wątek na jej temat w jedną noc i jestem pełna podziwu dla tego malucha.. Jakby tego było mało jakiś czas temu ktoś włamał im się do domu i ukradł wszystkie oszczędności zebrane na leczenie i urodziny dziewczynki.
"Wada letalna mojej córeczki"
Zachęcam żeby zapoznać się z tą historią i przekazać swój 1%
Jest na forum jedna mama, normalna, fajna, młoda dziewczyna. Zupełnie taka jak my.
Jej córka ma wadę letalną 16 chromosomu, miała nie dożyć porodu i jej życie wiele razy było wystawiane na próbę.
W Polsce nie ma więcej dzieci z tą wadą, żadne nie przeżyło nawet roku tym czasem Tosia przeżyła już swoje 2 święta!
Nie ukrywam że przeczytałam cały wątek na jej temat w jedną noc i jestem pełna podziwu dla tego malucha.. Jakby tego było mało jakiś czas temu ktoś włamał im się do domu i ukradł wszystkie oszczędności zebrane na leczenie i urodziny dziewczynki.
Wada letalna mojej córeczki....
Witam Na wstępie zaznaczę, że nie wiedziałam w którym dziale mogę napisać to co mnie dotyczy. Jeżeli ktoś uzna, że mój wpis powinien być w innym dziale, przeniosę. Jestem w ciąży. Zaczynam 28 tydzień. Cała ciąża od początku bez powikłań. W 22 tygodniu miałam badanie polowkowe. Moja gin...
www.babyboom.pl
"Wada letalna mojej córeczki"
Zachęcam żeby zapoznać się z tą historią i przekazać swój 1%