Powiedzcie mi czemunja zawsze muszę trafić na kogoś pier.. dolnietego. Wracamy z palcu zabaw i dzieciaki podniosły taki słupek. Szła babcia z dziadkiem i z ryjem do nich. No myślałam ze wyjdę z siebie tam i nie wiem co im zrobię. Musiałam się wydrzec no
reklama
fiddlee
Fanka BB :)
A drzyj się kobieto, nie można tłumić emocji. Ludzie zawsze do czegoś się przypierdoląPowiedzcie mi czemunja zawsze muszę trafić na kogoś pier.. dolnietego. Wracamy z palcu zabaw i dzieciaki podniosły taki słupek. Szła babcia z dziadkiem i z ryjem do nich. No myślałam ze wyjdę z siebie tam i nie wiem co im zrobię. Musiałam się wydrzec no
Ja bety nie zrobiłam bo Pani stwierdziła że jest zaraz 14 i ona już nikogo nie przyjmie. No to niech spier..[emoji23] jadę do domu, wzięłam jeszcze jeden test na rano i będę sprawdzać. Najwyżej rano z mężem na bete przyjadę o ile @ się nie rozkręci.
Aneczka85_01
A drzyj się kobieto, nie można tłumić emocji. Ludzie zawsze do czegoś się przypierdolą
Ja bety nie zrobiłam bo Pani stwierdziła że jest zaraz 14 i ona już nikogo nie przyjmie. No to niech spier..[emoji23] jadę do domu, wzięłam jeszcze jeden test na rano i będę sprawdzać. Najwyżej rano z mężem na bete przyjadę o ile @ się nie rozkręci.
Widzę ze babka w labo podobna franca do mojej z soboty [emoji23][emoji23][emoji23] malpica jedna
fiddlee
Zawsze się trafi jakaś flądra [emoji23] dlatego nie lubię labo czy szpitala w swoim mieście, będę rodzić jak już w Sulechowie, tam mam lekarza prowadzącego.Widzę ze babka w labo podobna franca do mojej z soboty [emoji23][emoji23][emoji23] malpica jedna
Aneczka85_01
Ile można czekać na wynik bety masakra , to nie na moje nerwy
To tak jak z ustawa, ze kobiety w ciazy maja bezpłatna opiekę medyczna. Jak byłam w pierwszej ciazy, to nie było czegos takiego jak Ewuś i trzeba było jeździć z jakimiś książeczkami ubezpieczeniowymi, podbitymi przez pracodawcę, a ze ja miałam z tym problem, bo przypisana byłam do mamy, a Mama wiecznie była w delegacji, to po prostu chodziłam i mowilam, ze mi sie dana wizyta u lekarza należy i tyle. Boże, ile było gadania w rejestracjach...No super sprawa m oddaje krew już z 10 lat ja 6. Ale czasami muszę się wyklocac i ustawę pokazać.
Mecklenburg-Vorpommern[emoji2]A mogę wiedzieć w jakim landzie byłaś? Bo ja jestem na Thüringi
Suuuuuuuper, to teraz trzymamy kciuki za jazdęDziewczyny, zdałam teorię! [emoji173] dziękuję za kciuki! [emoji173] 29.10 praktyka
Popieram @Aneczka85_01 ze heviran jest bez receptyJupiii gratki [emoji7][emoji7][emoji7]
Byalam w aptece i nic nie mogę brać [emoji23]
Gin odpisał ze heviran a on chyba na receptę jest
No widzisz, wiedziałam, zd wszystko bedzie ok teraz na dwie kreseczki czekamyGratulacje ! Cieszę się że mamy nowego kierowcę ♡Mi gin dzisiaj powiedział że w ciąży można leczyć heviranem. Wiadomo że lepiej nie ale można. Ale on jest dziwny [emoji23] jak będę w ciąży chyba zmienie gina.
A więc ja po wizycie już po owu. Pękło co miało pęknąć i ogólnie jestem dobrej myśli. Owu z prawego jajnika czyli ból świadczył o tym. Powiedzial ze widac to po tym plynie ? Nie wiem jak to sie dokladnue nszywa. Pokrylo się to również z testami które robiłam. Zadnych torbieli nie mam na każdej wizycie o to pytam [emoji23]
No i zbieram się do pracy [emoji25]
@Aneczka85_01 jak tam beta?
młoda1994
Nie znam okolicy niestety.To tak jak z ustawa, ze kobiety w ciazy maja bezpłatna opiekę medyczna. Jak byłam w pierwszej ciazy, to nie było czegos takiego jak Ewuś i trzeba było jeździć z jakimiś książeczkami ubezpieczeniowymi, podbitymi przez pracodawcę, a ze ja miałam z tym problem, bo przypisana byłam do mamy, a Mama wiecznie była w delegacji, to po prostu chodziłam i mowilam, ze mi sie dana wizyta u lekarza należy i tyle. Boże, ile było gadania w rejestracjach...
Mecklenburg-Vorpommern[emoji2]
Suuuuuuuper, to teraz trzymamy kciuki za jazdę
Popieram @Aneczka85_01 ze heviran jest bez recepty
No widzisz, wiedziałam, zd wszystko bedzie ok teraz na dwie kreseczki czekamy
Aneczka85_01
@Aneczka85_01 jak tam beta?
Zaraz okres dostanę takiego mam wkurwa ze znów wyniku jeszcze niema . To pewnie oznacza ze negatyw . Ostatnio jak tak długo nie było to tez było coś nie tak.. śluz mam wodnisty bardzo
reklama
Zaraz okres dostanę takiego mam wkurwa ze znów wyniku jeszcze niema . To pewnie oznacza ze negatyw . Ostatnio jak tak długo nie było to tez było coś nie tak.. śluz mam wodnisty bardzo
Nieeee nie sadze, zeby obraz wyniku opóźniał dodanie go do internetu. Czekaj cierpliwie, bo dostaniesz zaraz pierdolca a nie okres
Podziel się: