reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Powiedzcie mi czemunja zawsze muszę trafić na kogoś pier.. dolnietego. Wracamy z palcu zabaw i dzieciaki podniosły taki słupek. Szła babcia z dziadkiem i z ryjem do nich. No myślałam ze wyjdę z siebie tam i nie wiem co im zrobię. Musiałam się wydrzec no

reklama
Powiedzcie mi czemunja zawsze muszę trafić na kogoś pier.. dolnietego. Wracamy z palcu zabaw i dzieciaki podniosły taki słupek. Szła babcia z dziadkiem i z ryjem do nich. No myślałam ze wyjdę z siebie tam i nie wiem co im zrobię. Musiałam się wydrzec no
A drzyj się kobieto, nie można tłumić emocji. Ludzie zawsze do czegoś się przypierdolą :D
Ja bety nie zrobiłam bo Pani stwierdziła że jest zaraz 14 i ona już nikogo nie przyjmie. No to niech spier..[emoji23] jadę do domu, wzięłam jeszcze jeden test na rano i będę sprawdzać. Najwyżej rano z mężem na bete przyjadę o ile @ się nie rozkręci.;)

A drzyj się kobieto, nie można tłumić emocji. Ludzie zawsze do czegoś się przypierdolą :D
Ja bety nie zrobiłam bo Pani stwierdziła że jest zaraz 14 i ona już nikogo nie przyjmie. No to niech spier..[emoji23] jadę do domu, wzięłam jeszcze jeden test na rano i będę sprawdzać. Najwyżej rano z mężem na bete przyjadę o ile @ się nie rozkręci.;)

Widzę ze babka w labo podobna franca do mojej z soboty [emoji23][emoji23][emoji23] malpica jedna

No super sprawa m oddaje krew już z 10 lat ja 6. Ale czasami muszę się wyklocac i ustawę pokazać.
To tak jak z ustawa, ze kobiety w ciazy maja bezpłatna opiekę medyczna. Jak byłam w pierwszej ciazy, to nie było czegos takiego jak Ewuś i trzeba było jeździć z jakimiś książeczkami ubezpieczeniowymi, podbitymi przez pracodawcę, a ze ja miałam z tym problem, bo przypisana byłam do mamy, a Mama wiecznie była w delegacji, to po prostu chodziłam i mowilam, ze mi sie dana wizyta u lekarza należy i tyle. Boże, ile było gadania w rejestracjach...

A mogę wiedzieć w jakim landzie byłaś? Bo ja jestem na Thüringi
Mecklenburg-Vorpommern[emoji2]

Dziewczyny, zdałam teorię! [emoji173] dziękuję za kciuki! [emoji173] 29.10 praktyka ;)
Suuuuuuuper, to teraz trzymamy kciuki za jazdę :D

Jupiii gratki [emoji7][emoji7][emoji7]

Byalam w aptece i nic nie mogę brać [emoji23]
Gin odpisał ze heviran a on chyba na receptę jest
Popieram @Aneczka85_01 ze heviran jest bez recepty

Gratulacje ! Cieszę się że mamy nowego kierowcę ♡Mi gin dzisiaj powiedział że w ciąży można leczyć heviranem. Wiadomo że lepiej nie ale można. Ale on jest dziwny [emoji23] jak będę w ciąży chyba zmienie gina.

A więc ja po wizycie już po owu. Pękło co miało pęknąć i ogólnie jestem dobrej myśli. Owu z prawego jajnika czyli ból świadczył o tym. Powiedzial ze widac to po tym plynie ? Nie wiem jak to sie dokladnue nszywa. Pokrylo się to również z testami które robiłam. Zadnych torbieli nie mam na każdej wizycie o to pytam [emoji23]

No i zbieram się do pracy [emoji25]
No widzisz, wiedziałam, zd wszystko bedzie ok :D teraz na dwie kreseczki czekamy :)

To tak jak z ustawa, ze kobiety w ciazy maja bezpłatna opiekę medyczna. Jak byłam w pierwszej ciazy, to nie było czegos takiego jak Ewuś i trzeba było jeździć z jakimiś książeczkami ubezpieczeniowymi, podbitymi przez pracodawcę, a ze ja miałam z tym problem, bo przypisana byłam do mamy, a Mama wiecznie była w delegacji, to po prostu chodziłam i mowilam, ze mi sie dana wizyta u lekarza należy i tyle. Boże, ile było gadania w rejestracjach...

Mecklenburg-Vorpommern[emoji2]

Suuuuuuuper, to teraz trzymamy kciuki za jazdę :D

Popieram @Aneczka85_01 ze heviran jest bez recepty

No widzisz, wiedziałam, zd wszystko bedzie ok :D teraz na dwie kreseczki czekamy :)
Nie znam okolicy niestety.

reklama
Do góry