reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No chyba tak. Co prawda wolałabym poczekać do weekendu, ale mam jutro imieniny i jakby jutro mi pokazało 2 kreski to bylby najpiękniejszy prezent [emoji7] zastanawiam sie tylko, czy zrobić test normalny, czy strumieniowy [emoji849]
Wiesz co jeśli masz oby dwa czułe to myślę że nie ma znaczenia ale nie znam się.

reklama
No oba mam o czułości 10, chyba zrobię ten normalny, bo boję się, że nie ogarnę tego strumieniowego [emoji23]
Kochana ja robię strumieniowe ale nie sikam od razu na test tylko zbieram mocz do kubeczka i mocze 3/4 końcówki w moczu na 10-15 sekund i odkładam na 5 minut na płaską powierzchnię. Tak jest napisane na ulotce.

Boję się że jak bym sikala prosto na test to co zaleje i test będzie nie ważny lub źle wykonany.

Ja właśnie jak sikałam od razu na test, to zalałam cały, ciężko jest dobrze trafić [emoji16] jak strumieniowy, to lepiej właśnie jak mówisz, zebrać mocz i zanurzyć końcówkę na chwilę
Kochana ja robię strumieniowe ale nie sikam od razu na test tylko zbieram mocz do kubeczka i mocze 3/4 końcówki w moczu na 10-15 sekund i odkładam na 5 minut na płaską powierzchnię. Tak jest napisane na ulotce.

Boję się że jak bym sikala prosto na test to co zaleje i test będzie nie ważny lub źle wykonany.

O to to, właśnie tego się obawiam [emoji16] to skoro jest patent to może nie będzie tak źle [emoji23]

Ja właśnie jak sikałam od razu na test, to zalałam cały, ciężko jest dobrze trafić [emoji16] jak strumieniowy, to lepiej właśnie jak mówisz, zebrać mocz i zanurzyć końcówkę na chwilę
Tak myślę że ciężko jest trafić strumieniem moczu na końcówkę testu i ja sobie jakoś tego nie wyobrażam. Jednak kubeczek mocz i końcówkę zaliczyć w moczu jest wygodniejsze. Dobrze że nie jestem sama [emoji23][emoji23]

reklama
Kochana z jednej strony dobrze że poszłaś bo zaczął leczyć. Kto wie co by było gdybyś nie poszła do gin i te plamienia by się skończyły źle bo różnie w życiu bywa. Trafiłaś na lekarza który się zainteresował i może się skończą plamienia i uda Ci się zajść w ciążę.

Mam nadzieję że te 4 miesiące anty starcza i wyleczy ci te plamienia. Bądź dobrej myśli A wszystko się ułoży. Wiadomo że leczenie nie trwa kilka dni A czasami jest potrzeba kilka miesiecy.

Wierzę że wszystko się unormuje i jeszcze w tym roku do nas wrócisz z nowina że wznawiasz starania albo już z fasolka pod swoim sercem. Trzymam kciuki Kochana [emoji110][emoji110] i mocno tule[emoji847][emoji847][emoji173]
Niby tak ale.. jestem chodzacym przykladem ze skok LH nie oznacza ze doszlo do owulacji.. moj pecherzyk wyglada tak jak by nie pekl przy owu i sie wchlanial spowrotem.. w koncu gin poprzednia mowila 27mm.. pamietasz? Dzis mialam 15mm i niemozliwe zeby byl to nowy pecherzyk tego cyklu bo za wczesnie.. tamten byl przerosniety.. nie pekl.. i sie wchlania pewnie spowrotem.. stad moje ciagle bole brzucha.. pecherzyki przerastaja.. i nie pekaja.. tam mi doktor wytlumaczyl.. na pigulkach mam unormowac cykl.. zatrzymac dojrzewanie pecherzykow.. bede wtedy widziala czy nadal brzuch boli bo jesli tak to bedziemy dalej szukac przyczyne.. mam szlaban na starania do calkowitego wyjasnienia wszystkich rzeczy..

Do góry