reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja jestem z małym na boisku jego grupa zerowkowa przyszła i graja mecz w Pile.
Dzis zezarlam gołąbki, truskawki że śmietana, śledzie, gumy mamby, czekade, zupę kalafior owa, chipsy, lody i cole. Mam rozwolnienie. Mam ochotę jeszcze na gofry z bitą śmietana.
Ja zwariuje
Kochana ja jak bym tyle zjadła to prędzej bym pękła.

Ale jak masz ochotę to masz rację nie odmawiam sobie w końcu jesteś w stanie błogosławionym.

A tak ogólnie jak się czujesz?

reklama
Kochana ja jak bym tyle zjadła to prędzej bym pękła.

Ale jak masz ochotę to masz rację nie odmawiam sobie w końcu jesteś w stanie błogosławionym.

A tak ogólnie jak się czujesz?
Ale nie zezarlam. Wszystkiego [emoji23] jednego śledzia, mała miseczkę chipsów, 3 czekoladki lindor, loda w wafelku [emoji23][emoji23][emoji23] 1 golabka ha ha ha. Ale zjem jeszcze śledzie potem bo uwielbiam i nie mogę się oprzeć. Jadłam je przed ciąża też.
Ogólnie ok. Czasami boli mnie podbrzusze i kuje jajnik naprzemiennie ale tak to spoko.

Ja na początku miałam mega parcie na śledzie, jednego dnia przygotowałam miseczkę śledzi ze śmietaną, cebulą i rzodkiewką, a obok na talerzyku pokroiłam gruszkę i jadłam naprzemiennie [emoji16] ale jak mi smakowało z tą gruszką! [emoji23]
Ale nie zezarlam. Wszystkiego [emoji23] jednego śledzia, mała miseczkę chipsów, 3 czekoladki lindor, loda w wafelku [emoji23][emoji23][emoji23] 1 golabka ha ha ha. Ale zjem jeszcze śledzie potem bo uwielbiam i nie mogę się oprzeć. Jadłam je przed ciąża też.
Ogólnie ok. Czasami boli mnie podbrzusze i kuje jajnik naprzemiennie ale tak to spoko.

Paola425 Ja też uwielbiam majsterkowac. A do tego pracuje w branży motoryzacyjnej.
Ja to jak mialam golfa III to sama naprawialam ale to byl zlomek i nie bylo zal spieprzyc.. teraz mam primere p12 kombi juz odstawiam do mechanika ale wczesniej sama diagnozuje :)

Kurde.. wpracy siedze a pogoda piekna taka.. az zal.. a gdzie tu do 22 :(
Kolejne które wyłamują się poza kobiece schematy [emoji16] i bardzo dobrze [emoji106]

Misia współczuję tego dnia w pracy, pogoda super. Może jutro chociaż masz wolne? To skorzystasz, bo ma być piękne lato [emoji6]

Ja dziś cały dzień robiłam w ogrodzie, upał niemiłosierny, masakra, jestem tak zmęczona, że nie mam siły wstać [emoji849] aż się zaczynam martwić czy się nie przepracowałam i czy gdyby coś tam się działo to nie zaszkodzę [emoji53]

Kolejne które wyłamują się poza kobiece schematy [emoji16] i bardzo dobrze [emoji106]

Misia współczuję tego dnia w pracy, pogoda super. Może jutro chociaż masz wolne? To skorzystasz, bo ma być piękne lato [emoji6]

Ja dziś cały dzień robiłam w ogrodzie, upał niemiłosierny, masakra, jestem tak zmęczona, że nie mam siły wstać [emoji849] aż się zaczynam martwić czy się nie przepracowałam i czy gdyby coś tam się działo to nie zaszkodzę [emoji53]
Jutro mam wolne dzieki Bogu.. jedziemy odebrac Janka auto od mechanika.. a potem bedziemy skwierczec nad jeziorem.. tzn Janek to i tak czarny jak murzyn juz jest.. ale ja to musze nabrac kolorkow ;)

My wracamy do domu, trafiliśmy jednak do Szczecina na festyn. Matko, ile ja dzisiaj kobiet w ciąży widziałam[emoji85] ja rozumiem, ze zrobiło się ciepło i w letnich ciuchach duże brzuchy bardziej się odznaczają, ale wydaje mi się, ze mimo wszystko było ich wyjątkowo sporo :p
I jeszcze w drodze powrotnej młodsza córka namówiła ojca na hulajnogę. Zobaczymy, czy będzie jeździć

My wracamy do domu, trafiliśmy jednak do Szczecina na festyn. Matko, ile ja dzisiaj kobiet w ciąży widziałam[emoji85] ja rozumiem, ze zrobiło się ciepło i w letnich ciuchach duże brzuchy bardziej się odznaczają, ale wydaje mi się, ze mimo wszystko było ich wyjątkowo sporo [emoji14]
I jeszcze w drodze powrotnej młodsza córka namówiła ojca na hulajnogę. Zobaczymy, czy będzie jeździć
Rose to tak jest ze jak człowiek w temacie to wszędzie zauważa :-) ja jak o pierwszą ciążę walczylam to mi się wydawało że świat składa się z samych ciężarnych, tylko nie ja [emoji1787]

reklama
Rose to tak jest ze jak człowiek w temacie to wszędzie zauważa :-) ja jak o pierwszą ciążę walczylam to mi się wydawało że świat składa się z samych ciężarnych, tylko nie ja [emoji1787]

To fakt, ze jak coś człowieka interesuje, to wszędzie zauważy temat :p ale współczuję takim dziewczynom, które są teraz w zaawansowanej ciąży i takie temperatury się zaczynaja. Ja rodziłam w listopadzie, w lecie miałam półmetek, a umierałam w upały

Do góry