reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja nie mam [emoji848]Ja nie mam tv w sypialni, więc pozostają seriale na laptopie. Teraz męczę prawo Agaty, bardzo lubiłam ten serial kiedyś [emoji16] W przerwach też oglądam dziecięce artykuły [emoji16] chciałabym coś w końcu kupić, tylko nie wiem co [emoji849] Tym razem będzie wszystko dobrze, sama tak czujesz i to jest najważniejsze [emoji6] ja też dziś jakieś dziwne sny miałam, może pełnia? [emoji848]

Ja wczoraj jak byłam w pepco kupiłam takiego słodkiego bodziaka [emoji7] nie wiem co zrobię z tymi ciuszkami jak będzie chłopak [emoji23] Zobacz załącznik 1021454

Jesteś jedyna [emoji23] teraz to już musi być córeczka, nie ma wyjścia haha [emoji5] ja tez oglądam te ciuszki ale mało które są uniwersalne i nie kupuje jeszcze [emoji23]

reklama
Jesteś jedyna [emoji23] teraz to już musi być córeczka, nie ma wyjścia haha [emoji5] ja tez oglądam te ciuszki ale mało które są uniwersalne i nie kupuje jeszcze [emoji23]
No ja właśnie też nie chcę na razie kupować ciuszków dopóki nie wiem co będzie, ale to było takie cudowne, że nie mogłam się powstrzymać [emoji16] ja jestem fanką sówek [emoji3059]
Dlatego też zastanawiam się co kupić, żeby nie wskazywało na płeć. Może jakieś butelki czy coś [emoji848] bo przecież nawet smoczki mają kolory [emoji23]

A czy któraś z Was używała lub ma w planach używać adapter do pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży? [emoji6]

reklama
Do góry