reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@Vici32 ja widzę kreskę, wyglada na pozytyw [emoji1]

@Isasza4444 ja ostatnio tez pytałam o taki śluz i miałam go jakoś dwa dni przed pozytywnym testem owulacyjnym[emoji846] i na Twoim miejscu zrobiłabym test o 21:30

@młoda1994 bardzo mi przykro, ale udaje Ci się zachodzić w ciąże, co jest bardzo ważne. Jesteś młoda, przed Tobą jeszcze mnóstwo pięknych chwil, zobaczysz

@Mayred91 kurczę :/ mówi się, ze do 12 cykli starań powinno dojść do ciąży, a jak to jest przy inseminacji?
Iui wykonuje się max 6 razy najlepiej pod rząd późniejsze próby już nie mają sensu
Więc i my tak zrobimy właśnie szykujemy się do numer 2 iui tylko najpierw @ musi przyjść jeszcze

Jeśli iui nie uda się 6 razy to robię przerwę kilka miesięcy schudne trochę bo aktualnie jest 80kg i podejdziemy już do ivf

Cześć dziewczyny. Muszę napisać bo mam dość. Mam nadzieję że zrozumiecie.

Nie mam miesiączki już 22 dni testy negatywne beta 0.5 a dzisiaj byłam w Pl u gin prywatnie i okazało się że mam puste jajo plodowe dlatego nie mam miesiączki nie mam żadnych plamien. Mam dość. Nie będzie mnie chyba całkiem usunę forum bb.

Nie wiem jakim cudem puste jajo plodowe bo nawet hormonu ciazowego nie ma. Ale pow że czasami się tak zdąża ponieważ nie ma zarodka i nie produkował się hormon ciążowy.

Plus jest taki że jak zmienię zdanie i będę dalej walczyła o dziecko to dostałam clo metformine i luteine. Ale ja już chyba nie chce. Mam 25 lat i 4 ciąże i żadna nie donoszona.

Trzymajcie się dziewczyny. Za wszystkie starające trzymam kciuki a za ciężarne szczęśliwej i nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.
Ojjjj kochana dobrze że się tu odezwałaś. Przykro mi że z taką smutna wiadomością ale.zostan z nami. Nic na siłę , ale kiedy tylko masz zły nastrój to pisz. :* Dobrze że dostałaś leki. Jak się pozbierasz to może sprobujesz .... Wszystkie tu razem jakoś to przetrwamy. Widzisz ja przeplakalam dwa dni ale jakoś tu z dziewczynami wzięłam się w garść. Dasz radę. Tulimy cię mocno

Życie nie źle mi daje po dupie i jeszcze to teraz ta wiadomość że puste jajo. Jest to w ch... Niesprawiedliwe.

Dziewczyny odpisze wam wszystkich jak zejdzie ze mnie ta zła aura bo mam już dość życia.

Dziewczyny! Patrzcie co widzę! Widzę i oczom nie wierzę, mam nadzieję, że to nie sen [emoji7][emoji7][emoji7]

Tak bardzo czekałam na taki widok [emoji3590][emoji3590][emoji3590] 12 dpo [emoji7]

Dziękuję wszystkim, które wczoraj nie przestały wierzyć, kiedy ja straciłam nadzieję [emoji8][emoji8][emoji3590]
IMG_20190809_052256.jpeg

Dziewczyny! Patrzcie co widzę! Widzę i oczom nie wierzę, mam nadzieję, że to nie sen [emoji7][emoji7][emoji7]

Tak bardzo czekałam na taki widok [emoji3590][emoji3590][emoji3590] 12 dpo [emoji7]

Dziękuję wszystkim, które wczoraj nie przestały wierzyć, kiedy ja straciłam nadzieję [emoji8][emoji8][emoji3590]Zobacz załącznik 1007967
Będę forumową matka chrzestna ! TAAAAAAAAK ! Czułam wiedziałam!
Chyba wyskocze w sufit! Gratuluję ściskam mocno !!! [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]

Będę forumową matka chrzestna ! TAAAAAAAAK ! Czułam wiedziałam!
Chyba wyskocze w sufit! Gratuluję ściskam mocno !!! [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Nie wiem jak to zrobiłaś, ale oficjalnie możesz zostać wróżką [emoji7][emoji16]
Dziękuję! [emoji8]
Ja póki co nie mogę się ogarnąć, a już zaraz powinnam być w drodze do pracy [emoji16] fote testu robiłam dobre 5 min, bo aż się trzęsę z tych emocji [emoji16] oczywiście męża obudziłam i pokazałam mu test choć planowałam to zrobić w bardziej wyniosły sposób [emoji16] no trudno! Najważniejsze, że się udało [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

Dziękuję wszystkim, które wczoraj nie przestały wierzyć, kiedy ja straciłam nadzieję [emoji8][emoji8][emoji3590]Zobacz załącznik 1007967
Fantastycznie, gratuluję [emoji8][emoji6] takie info z rana to mi pasuje [emoji16]

Nie wiem jak to zrobiłaś, ale oficjalnie możesz zostać wróżką [emoji7][emoji16]
Dziękuję! [emoji8]
Ja póki co nie mogę się ogarnąć, a już zaraz powinnam być w drodze do pracy [emoji16] fote testu robiłam dobre 5 min, bo aż się trzęsę z tych emocji [emoji16] oczywiście męża obudziłam i pokazałam mu test choć planowałam to zrobić w bardziej wyniosły sposób [emoji16] no trudno! Najważniejsze, że się udało [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
W zupełności Cię rozumiem ja zanim zobaczyłam 2 kreseczki planowałam jechać po smoczek czy coś i dac mu jako prezent A w efekcie od razu poleciałam z rykiem wyrywając ze snu

reklama
Dziewczyny nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam test i jest biały. Fakt że się załatwiłam dwie godziny temu także to nie z pierwszego moczu. Sama już nie wiem o co chodzi :(

Do góry