Widzisz, super, teraz tylko czekać na efekty A u brata mam nadzieję że wszystko będzie dobrze jesteśmy z Tobą!Dziewczyny dziękuję za wszystkie dobre słowa za kciuki za wszystko [emoji10][emoji10][emoji10]
Byłam rano dziś u mojego lekarza bo strasznie boli mnie brzuch od wczoraj i zrobiłam szybkie USG wszystkie 3 jajeczka pękła owulacja przebiegła prawidłowo dostałam jakiś zastrzyk jeszcze ale nie pamiętam co
Teraz jadę do brata i porozmawiać z lekarzem co się dzieje
reklama
Dziewczyny dziękuję za wszystkie dobre słowa za kciuki za wszystko [emoji10][emoji10][emoji10]
Byłam rano dziś u mojego lekarza bo strasznie boli mnie brzuch od wczoraj i zrobiłam szybkie USG wszystkie 3 jajeczka pękła owulacja przebiegła prawidłowo dostałam jakiś zastrzyk jeszcze ale nie pamiętam co
Teraz jadę do brata i porozmawiać z lekarzem co się dzieje
Super! Czekamy jeszcze na dobre wieści od brata
Eh, jestem zła. Pracownik miał stłuczkę (tzn tylko lusterko komuś urwał), zadzwonił do mnie i ja zamiast od razu zapytać o markę, model i rocznik samochodu, to zadzwoniłam do męża, żeby ten się dogadał. I później jak poszłam po rozum do głowy, to było za późno, bo spisali już oświadczenie. Jestem wściekła, bo gościowi rzuciłoby się 200-300zl i to wszystko, a tak to pójdą zniżki :/ ale jestem złaaaaaa[emoji17]
Ja z reguły najwięcej sluzu mam tuż po owulacji ( potwierdzonej monitoringiem). Ten sluz rozciągliwy i przezroczysty jak białko jajka. Do tego jest lekko brązowy, gin mówiła że to od pęknięcia pecherzykaI pytanie staraniowe - dziewczyny, na ile dni przed owulacją zalewa Was śluz?
Ja z reguły najwięcej sluzu mam tuż po owulacji ( potwierdzonej monitoringiem). Ten sluz rozciągliwy i przezroczysty jak białko jajka. Do tego jest lekko brązowy, gin mówiła że to od pęknięcia pecherzyka
Mam 6-7 dni do owulacji (wg aplikacji), a dzisiaj dosłownie mnie zalało. Wydaje mi się, ze jednak owulacja będzie szybciej, czyli nici z cyklu[emoji17]
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Za 10 minut będę miała wgląd w wynik , trzymajcie kciuki bo aż mi słabo
U
użytkownik 176
Gość
Wiadomo już coś?Za 10 minut będę miała wgląd w wynik , trzymajcie kciuki bo aż mi słabo
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Gratuluję dobrych wieści po prenatalnych [emoji6] no to teraz już spokojnej ciąży życzę i oby najbardziej dokuczliwe ciążowe dolegliwości Cię ominęły [emoji16]Hej musiałam ochlonać po prenatalnych. U nas wszytko Oki [emoji177] [emoji177] Zobacz załącznik 1003765
Podziel się: