reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny dziękuję za wszystkie dobre słowa za kciuki za wszystko [emoji10][emoji10][emoji10]
Byłam rano dziś u mojego lekarza bo strasznie boli mnie brzuch od wczoraj i zrobiłam szybkie USG wszystkie 3 jajeczka pękła owulacja przebiegła prawidłowo dostałam jakiś zastrzyk jeszcze ale nie pamiętam co
Teraz jadę do brata i porozmawiać z lekarzem co się dzieje
Widzisz, super, teraz tylko czekać na efekty :) A u brata mam nadzieję że wszystko będzie dobrze jesteśmy z Tobą!

reklama
Dziewczyny dziękuję za wszystkie dobre słowa za kciuki za wszystko [emoji10][emoji10][emoji10]
Byłam rano dziś u mojego lekarza bo strasznie boli mnie brzuch od wczoraj i zrobiłam szybkie USG wszystkie 3 jajeczka pękła owulacja przebiegła prawidłowo dostałam jakiś zastrzyk jeszcze ale nie pamiętam co
Teraz jadę do brata i porozmawiać z lekarzem co się dzieje

Super! Czekamy jeszcze na dobre wieści od brata :)

Eh, jestem zła. Pracownik miał stłuczkę (tzn tylko lusterko komuś urwał), zadzwonił do mnie i ja zamiast od razu zapytać o markę, model i rocznik samochodu, to zadzwoniłam do męża, żeby ten się dogadał. I później jak poszłam po rozum do głowy, to było za późno, bo spisali już oświadczenie. Jestem wściekła, bo gościowi rzuciłoby się 200-300zl i to wszystko, a tak to pójdą zniżki :/ ale jestem złaaaaaa[emoji17]

Hej musiałam ochlonać po prenatalnych. U nas wszytko Oki [emoji177] [emoji177]
sketch-1564399320057.jpeg

I pytanie staraniowe - dziewczyny, na ile dni przed owulacją zalewa Was śluz?
Ja z reguły najwięcej sluzu mam tuż po owulacji ( potwierdzonej monitoringiem). Ten sluz rozciągliwy i przezroczysty jak białko jajka. Do tego jest lekko brązowy, gin mówiła że to od pęknięcia pecherzyka

Ja z reguły najwięcej sluzu mam tuż po owulacji ( potwierdzonej monitoringiem). Ten sluz rozciągliwy i przezroczysty jak białko jajka. Do tego jest lekko brązowy, gin mówiła że to od pęknięcia pecherzyka

Mam 6-7 dni do owulacji (wg aplikacji), a dzisiaj dosłownie mnie zalało. Wydaje mi się, ze jednak owulacja będzie szybciej, czyli nici z cyklu[emoji17]

reklama
Do góry