reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Najdokładniej jest po 48 godzinach, ale po 96 będzie można mniej więcej wywnioskować, jak przybiera. Więc myślę, że już po jutrzejszym wyniku będziesz mogła na spokojnie odetchnąć [emoji846]
Kolor bardzo ładny!
Ja tez wczoraj zrobiłam sobie paznokcie. Chciałam zrobić coś delikatnego albo klasycznego, np czerwień. Ale jak piłowałam neonki, to stwierdziłam, ze nie umiem się z nimi rozstać. Dlatego zostawiłam go chociaz na środkowym [emoji14]
Zobacz załącznik 1003419
Piękne [emoji173] ,zazdroszczę bo u mnie przez dłuższy czas będą nie pełne [emoji28][emoji28]
Ale już całkiem spoko wygląda [emoji1787]
1564351039646.jpeg

reklama
Dziewczyny wybaczcie brak aktywności ale mam straszne problemy
Jestem załamana mam doła kłębek nerwowo niepokoju nie śpię od wczoraj.
Mój brat po spożyciu alkoholu i po najedzeniu się jakichś tabletek próbował wczoraj popełni. Samobójstwo próbował się powiesić na szczęście został szybko znaleziony i żyje
Lekarz mówi że stan jest krytyczny ciągle zagrożenie życia i niedotlenienie muzgu nie wiedzą jeszcze w jakim stopniu minęło 24godz a oni nadal nic nie chcą powiedzieć boje sir strasznie.
Półtorej roku temu zginol mój tato teraz akcja z bratem już nie mam sil.
Mama załamana na tabletkach ciągle płacze drugi brat w szpitalu u psychologa bo to on znalazł brata i go zaczol ratować
Boże dziewczyny co mnie jeszcze w życiu spotka leżę becze brak mi sił boje się co będzie dalej

Przepraszam ale muszę się wygadać nie mam sił
Tak mi przykro, cała sytuacja jest straszna i to że musisz przez to przechodzić. Wiem jak ciężko się zebrać bo ja nie potrafiłam gdy jedno po drugim odchodzili moi rodzice, ojciec miał problemy alkoholowe przez co doprowadził się do stanu niemal warzywa. Ciężko uwierzyć ale w końcu pojawi się światełko. Po burzy zawsze wychodzi słońce nieważne jaka byłaby to nawalnica. [emoji3590][emoji3590]
Wygaduj się ile potrzebujesz to też jest ważne.
Myślami jestem przy Tobie. 3maj się proszę

Dziewczyny strasznie spanikowałam , piersi nie bolą tak jak przez te pare dni [emoji24] czuje ze coś nie tak jest
Aneczko w pierwszej ciąży piersi bolały mnie kilka dni mniej więcej w czasie kiedy miałam dostać @. Po kilku dniach przestały i już mnie nie bolały do końca ciąży. Spokojnie. Idź na bete to najważniejsze

Aneczko w pierwszej ciąży piersi bolały mnie kilka dni mniej więcej w czasie kiedy miałam dostać @. Po kilku dniach przestały i już mnie nie bolały do końca ciąży. Spokojnie. Idź na bete to najważniejsze

Ja to już zalana łzami jestem [emoji17] pojadę i zapłacę sobie za ta bete zeby wynik był do wglądu dzisiaj bo jutro o 10 to ja nie mam jak odebrać . Chyba zwariuje . Cały czas sutki bolały a teraz tak chyba nie bolą . Jestem mistrzem w czarnych scenariuszach

W zeszłej ciąży jak przestała się rozwijać to pierwsze pytanie lekarza było czy piersi bolą tak jak bolały . Wtedy wiedziałam ze coś nie tak jest

Ja to już zalana łzami jestem [emoji17] pojadę i zapłacę sobie za ta bete zeby wynik był do wglądu dzisiaj bo jutro o 10 to ja nie mam jak odebrać . Chyba zwariuje . Cały czas sutki bolały a teraz tak chyba nie bolą . Jestem mistrzem w czarnych scenariuszach
Heeej głowa do góry, teraz jedyne co możesz zrobić to myśleć pozytywnie [emoji6] zrobisz betę to będziesz spokojniejsza, a póki co postaraj się odgonić te czarne myśli [emoji6] fajnie, że będziesz miała wynik już dziś. Trzymam kciuki!

Dziewczyny wybaczcie brak aktywności ale mam straszne problemy
Jestem załamana mam doła kłębek nerwowo niepokoju nie śpię od wczoraj.
Mój brat po spożyciu alkoholu i po najedzeniu się jakichś tabletek próbował wczoraj popełni. Samobójstwo próbował się powiesić na szczęście został szybko znaleziony i żyje
Lekarz mówi że stan jest krytyczny ciągle zagrożenie życia i niedotlenienie muzgu nie wiedzą jeszcze w jakim stopniu minęło 24godz a oni nadal nic nie chcą powiedzieć boje sir strasznie.
Półtorej roku temu zginol mój tato teraz akcja z bratem już nie mam sil.
Mama załamana na tabletkach ciągle płacze drugi brat w szpitalu u psychologa bo to on znalazł brata i go zaczol ratować
Boże dziewczyny co mnie jeszcze w życiu spotka leżę becze brak mi sił boje się co będzie dalej

Przepraszam ale muszę się wygadać nie mam sił
Kochana, po to tu jesteśmy, żeby móc się wygadać. Naprawdę nie wiem, co w takiej sytuacji powiedzieć, jejku przecież nie możesz się teraz tyle denerwować, a przypuszczam, że niemożliwe jest, żeby przejść to na spokojnie. Jak już brat dojdzie do zdrowia, to koniecznie zadbajcie o to, żeby poszedł na jakąś terapię. Musiał mieć jakieś większe problemy, o których nie mówił, albo walczył z depresją. A ludzie z depresją, to najczęściej właśnie tacy, po których na codzień nic nie widać, bo się uśmiechają i dobrze maskują swój wewnętrzny nastrój. W takiej sytuacji niewiele można zrobić. Domyślam się, że jest Ci ciężko, ale musisz być dobrej myśli i wierzyć, że brat z tego wyjdzie.

Dziewczyny strasznie spanikowałam , piersi nie bolą tak jak przez te pare dni [emoji24] czuje ze coś nie tak jest
Na spokojnie. Objawy ciążowe przychodzą falami. Kilka dni coś Ci dokucza, potem przestaje na jakiś czas i znowu wraca i jest to całkiem normalne. Nie dopuszczaj do siebie takich nerwów i złych myśli.

reklama
Na spokojnie. Objawy ciążowe przychodzą falami. Kilka dni coś Ci dokucza, potem przestaje na jakiś czas i znowu wraca i jest to całkiem normalne. Nie dopuszczaj do siebie takich nerwów i złych myśli.

Poprzednia ciąża przestała się rozwijać stad mój strach i panika . Nie chce znów tego przechodzić . Nie dam poprostu rady

Do góry