reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziś od 3 w nocy nie śpię boli mnie podbrzusze u niedobrze mi . Wizytę mam we wtorek. Tu moje pytanie Dzwonić do gina żeby mnie przyjął wcześniej czy jakoś przepekac do wtorku w pracy.
Wzięłam nospe
Lepiej zadzwoń i poproś o wcześniejszą wizytę, powiedz, że się bardzo paskudnie czujesz i się niepokoisz, czy wszystko jest w porządku. Tym bardziej po wczorajszej akcji. Myślę, że nie powinien robić problemu w takiej sytuacji.

Podbrzusze boli od rozciągającej się macicy i tutaj niewiele da się pomóc, ale na mdłości mi pomagała lodowata woda z dużą ilością cytryny. Ewentualnie jeżeli tak mega, mega Ci niedobrze i nic nie pomaga i funkcjonować nie możesz, to poproś lekarza, to coś Ci na te mdłości przepisze, bo jeżeli się dobrze orientuję, to są takie syropy dla ciężarnych.

reklama
Lepiej zadzwoń i poproś o wcześniejszą wizytę, powiedz, że się bardzo paskudnie czujesz i się niepokoisz, czy wszystko jest w porządku. Tym bardziej po wczorajszej akcji. Myślę, że nie powinien robić problemu w takiej sytuacji.

Podbrzusze boli od rozciągającej się macicy i tutaj niewiele da się pomóc, ale na mdłości mi pomagała lodowata woda z dużą ilością cytryny. Ewentualnie jeżeli tak mega, mega Ci niedobrze i nic nie pomaga i funkcjonować nie możesz, to poproś lekarza, to coś Ci na te mdłości przepisze, bo jeżeli się dobrze orientuję, to są takie syropy dla ciężarnych.
Tylko w 2 trymestrze miały się skończyć.

Dziś od 3 w nocy nie śpię boli mnie podbrzusze u niedobrze mi . Wizytę mam we wtorek. Tu moje pytanie Dzwonić do gina żeby mnie przyjął wcześniej czy jakoś przepekac do wtorku w pracy.
Wzięłam nospe

Kochana, lepiej dzwon, faktycznie po wczorajszej akcji plus przy tych nocnych problemach lepiej szybciej wszystko skonsultować

Wzięłam nospe
Lepiej zadzwoń i przełóż na wcześniej nawet na dzis. Lepiej dmuchać na zimne

Tak stanowczo lepiej zadzwonić tak na wszelki wypadek ja bym sobie poszła. Na beetw ale to stanowczo za wcześnie [emoji23][emoji23] ale. Już mnie korci strasznie ale tak jak sobie obiecałam testów nie będę robić
Wzięłam nospe

Tylko w 2 trymestrze miały się skończyć.
Mnie do tej pory czasami ciągnie podbrzusze, ale już nie tak mocno. A i mdłości powróciły. Jeżeli Cię to niepokoi, to pójdź wcześniej do lekarza upewnić się, że jest wszystko w porządku. Najważniejsze, żeby się nie denerwować.

Umówiłam się dzisiaj na 18 w szpitalu gdzie rodziłam. Mój gin tam pracuje.
Mnie do tej pory czasami ciągnie podbrzusze, ale już nie tak mocno. A i mdłości powróciły. Jeżeli Cię to niepokoi, to pójdź wcześniej do lekarza upewnić się, że jest wszystko w porządku. Najważniejsze, żeby się nie denerwować.

Hej dziewczyny,

Marta niestety mdłości poranne i tylko na początku to często mit mogą być o każdej porze i niestety cała ciąże, ale wszystko zawsze warto sprawdzić dobrze ze się umowilas na wizytę szybciej.

Ja dziś o 20 mam wizytę u gina i mega stres plamie krwią ciągle i dziś jeszcze zaczęła mi krew z nosa lecieć, ehh jyz nie mam siły sama na siebie.

reklama
Hej dziewczyny,

Marta niestety mdłości poranne i tylko na początku to często mit mogą być o każdej porze i niestety cała ciąże, ale wszystko zawsze warto sprawdzić dobrze ze się umowilas na wizytę szybciej.

Ja dziś o 20 mam wizytę u gina i mega stres plamie krwią ciągle i dziś jeszcze zaczęła mi krew z nosa lecieć, ehh jyz nie mam siły sama na siebie.
Trzymam kciuki. Krew z nosa też mi często leci. Ponoć w ciąży to norma i mam zapchany nos od początku.

Do góry