reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dzięki za info. Właśnie kadrowa u mojego m nicniewie, i niewiem chyba zadzwonię na infolinię ergo hestii dopytać tylko oby tam mnie w błąd nie wprowadzili
I jak tam? Dowiedziałaś się coś z tym ubezpieczeniem? [emoji6]
Oj oby [emoji176][emoji176] teraz na spokojnie czekając obiecałam sobie że nie będę robiła testów a zrobię bete jak mi sie spozni
Trzymam kciuki za pozytyw [emoji110]
@Aneczka85_01 tutaj jeszcze masz fotkę z Rewala, nawet morze uchwyciłam[emoji14] ogólnie słonecznie, jakoś w połowie Rewala pokazały się chmury Zobacz załącznik 998868
Ale Ci zazdroszczę, że masz tak blisko do morza [emoji6]
Wiem, że ludzie z północy narzekają, że mają daleko w góry, a ci z południa nad morze, ale za to macie jedno z tych dwóch na codzień. A ja na samym środku, więc i w góry i nad morze jechać trzeba, a to cała wyprawa. Nie że pół godziny godzina i się jest [emoji53]

Hej laski ja dziś mam 3dc i o dziwo @ mnie zalewa w niedzielę umierałam prawie na IP wyladowalam wczoraj ciut słabo jeszcze a dziś totalnie bez żadnego bólu i dyskomfortu tylko że sporo niestety
Ale się cieszę nowy cykl nowe podejście może już niebawem się uda :)
Za was wszystkie ciągle też trzymam kciuki i czekam na swoje i wasze fasolki :)

Hej laski ja dziś mam 3dc i o dziwo @ mnie zalewa w niedzielę umierałam prawie na IP wyladowalam wczoraj ciut słabo jeszcze a dziś totalnie bez żadnego bólu i dyskomfortu tylko że sporo niestety
Ale się cieszę nowy cykl nowe podejście może już niebawem się uda :)
Za was wszystkie ciągle też trzymam kciuki i czekam na swoje i wasze fasolki :)
Super, że już lepiej się czujesz. U mnie już po @, wiec teraz odliczam do płodnych [emoji16] pamiętaj, że w tym cyklu nam się uda, będziemy razem testować na początku sierpnia [emoji16]
Ogólnie trochę kłuje mnie dziś jajnik, ale śluzu płodnego jeszcze nie ma, a ten akurat mam zawsze. Mam nadzieję, że to jeszcze nie owu [emoji848]

Super, że już lepiej się czujesz. U mnie już po @, wiec teraz odliczam do płodnych [emoji16] pamiętaj, że w tym cyklu nam się uda, będziemy razem testować na początku sierpnia [emoji16]
Ogólnie trochę kłuje mnie dziś jajnik, ale śluzu płodnego jeszcze nie ma, a ten akurat mam zawsze. Mam nadzieję, że to jeszcze nie owu [emoji848]
Ja bym tak chciała prezent na urodziny na 5 sierpnia piękny wynik bety bo w testy już nie wierzę 2 sztuki mnie oszukały
Ale wiem że.to za wcześnie bo ok 23dc by był dopiero chyba że owu przyspieszy po clo i wszystko będzie możliwe
Cuda czasem się zdarzają

Ja bym tak chciała prezent na urodziny na 5 sierpnia piękny wynik bety bo w testy już nie wierzę 2 sztuki mnie oszukały
Ale wiem że.to za wcześnie bo ok 23dc by był dopiero chyba że owu przyspieszy po clo i wszystko będzie możliwe
Cuda czasem się zdarzają
Piękny prezent byś dostała [emoji6] A zazwyczaj jak długie masz cykle?

reklama
Witam :-)

Paola jeszcze nie byliśmy w kadrach z braku czasu. Jak sprawdzimy dam znać.

Ja dziś w pracy byłam. Umeczona strasznie.
Narazie jestem w zawieszeniu poczekam co mi lekarz w czwartek powie. Plamienia /krwawienia mam nadal :-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry