reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
W Polsce całkiem inaczej wyniki wyglądają , są jeszcze 3 strony gdzie jest morfologia budowa itd
młoda1994
Ja mieszkam w DE i przy tych wynikach nie ma norm. Normy są tylko przy hormonach
Aneczka85_01
Takie marne miał a jak będę mieć sile wstać to wkleję Ci po suplementach
młoda1994
A jakie sumplementy diety zażywal twój mąż i jak długo?
Aneczka85_01
A jakie sumplementy diety zażywal twój mąż i jak długo?
Jakiekolwiek zacznie zażywać to efekt jest po ok 3 miesiącach . Jak to nam w klinice powiedział : nowa tura plemników [emoji23]
Najpierw zażywał drogie ok 200 zł za opakowanie i nie powiem bo morfologia była super ale reszta minimalnie się podniosła . Potem polecono nam tabletki których nie można dostać normalnie w aptece ExtraSperm , widziałam na Allegro i w jednej z aptek w Opolu są. Kosztują ok 45 zł za opakowanie a efekt rewelacja . Zaraz poszukam tamtego wyniku.
Aneczka85_01
Teraz sobie zerknij na te wyniki
Aneczka85_01
Przy tych zaszłam w ciąże w zeszłym roku
reklama
młoda1994
No mąż zazywa teraz drugi miesiąc fertile man A w lipcu mam mu zamiar zamówić takie za 189zl na 1 miesiąc albo takie saszetki do picia na 2 miesiące za 100zl. Ale urolog nam polecił żeby narazie się uzbroić w cierpliwość bo klinika zrobi dokładniejsze badania nasienia i sami poleca jakieś witaminy. Ale już bym chciała sama zadziałać żeby długo nie czekać.Jakiekolwiek zacznie zażywać to efekt jest po ok 3 miesiącach . Jak to nam w klinice powiedział : nowa tura plemników [emoji23]
Najpierw zażywał drogie ok 200 zł za opakowanie i nie powiem bo morfologia była super ale reszta minimalnie się podniosła . Potem polecono nam tabletki których nie można dostać normalnie w aptece ExtraSperm , widziałam na Allegro i w jednej z aptek w Opolu są. Kosztują ok 45 zł za opakowanie a efekt rewelacja . Zaraz poszukam tamtego wyniku.
Podziel się: