W czwartek wraca szefostwo z dwutygodniowym wakacji więc im powiem o ciąży i pogadam.Rozumiem [emoji6] w takim razie trzymam kciuki żeby ten miesiąc był lżejszy niż dni do tej pory, a dzieci łaskawsze [emoji6]
reklama
adzik
Fanka BB :)
@MisiaJasia coś się świeci [emoji847] może miałyśmy dobre przeczucia co do Twojego owocnego cyklu ?
MisiaJasia
Ehh.. ja juz sie boje myslec..@MisiaJasia coś się świeci [emoji847] może miałyśmy dobre przeczucia co do Twojego owocnego cyklu ?
Poki co czysto.. ale.. zaczal pobolewac brzuch..
adzik
Nie chcesz kochana zatestować?Ehh.. ja juz sie boje myslec..
Poki co czysto.. ale.. zaczal pobolewac brzuch..
MisiaJasia
I chce i nie chce.. ale.. chyba poczekam.. jakos tak.. codziennie mam wrazenie ze zaraz sie rozkreci.. a w razie w 3.06. Mam wizyte u gin to jak do tego czasu nic to przed wizyta rano zrobie..Nie chcesz kochana zatestować?
adzik
Podziwiam Was dziewczyny za te cierpliwość ja to bym do głowy dostała.I chce i nie chce.. ale.. chyba poczekam.. jakos tak.. codziennie mam wrazenie ze zaraz sie rozkreci.. a w razie w 3.06. Mam wizyte u gin to jak do tego czasu nic to przed wizyta rano zrobie..
Będzie dobrze [emoji3059]
MisiaJasia
Pewnie ze tez jestem niecierpliwa.. ale robic codziennie test z negatywnym wynikiem i dalej sie zastanawiac czemu @ nie ma.. tez bez sensu.. i zbedne wywalanie kasy w bloto.. wole poczekac.. bedzie co bedzie..Podziwiam Was dziewczyny za te cierpliwość ja to bym do głowy dostała.
Będzie dobrze [emoji3059]
młoda1994
Popieram. Ja też wolę poczekać i jak już będzie naprawdę późno jak nie ma @ to się wtedy zatestuje.Pewnie ze tez jestem niecierpliwa.. ale robic codziennie test z negatywnym wynikiem i dalej sie zastanawiac czemu @ nie ma.. tez bez sensu.. i zbedne wywalanie kasy w bloto.. wole poczekac.. bedzie co bedzie..
reklama
MisiaJasia
Ile dni mialas pozytywny?Zrobiłam test owu i dziś już negatywny. Nie wiem co to wczoraj było.
Czekam na @
Podziel się: