reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

No już już, podaję szczególy ;-)
MariaOla dzwonila do mnie jak bylam na meczu hokejowym ;-) i tak mnie zaskoczylą, ze z początku nie zajarzyłam o co chodzi!!!!!

Ok 17 urodzila zdrowego synusia Jeremiego. (54 cm, 3250 g - o ile dobrze usłyszalam w halasie) O 15 miała jeszcze malutkie rozwarcie (2 cm) i zapowiadali jej conajmniej 10-cio godzinny porod, tymczasem MariaOla się spiela i o 17 maluszek już byl na swiecie. (normalnie zazdroszczę jej tempa ;-) )

Mamusia i dzidziuś czują się dobrze, od dumnego taty mam dostać foteczki, wiec jak tylko będę je miala w skrzynce to wrzucam:-D
MariaOla glos miala przeszczęśliwy i taki, jakby wogole nie rodziła i nie byla zmęczona :-)

tak więc:

GRATULUJEMY!!!! MariaOli i Kasiulce - szczęściwym i dumnym mamom kolejnych kawalerów ;-)

reklama
mam dodatkowa informacje od meża MariaOli - Jeremi dostal 10 pkt. w skali Appgar!!!! :) na zdjecia czekam - w końcu dumny ojciec świętuje ;-)

Kasiulka MariaOla GRATULACJE
A dla SKAKANKI szczególne gratulacje - bo twoja córcia będzie miała piekną datę urodzin :) - taką samą jak ja :-) :-) :-)

reklama
MariaOla, ale mnie zaskoczyłaś tym sprintem- jak wrócisz to koniecznie musisz nam powiedzieć, co robić, żeby tak się "spiąć"!

Serdeczne gratulacje i całuski dla Mamy i Jeremiego!

Do góry