reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych dzieci :)

reklama
no ostatnio cos mi sie pytal o erupcjach wulkanów i siedzialam pół godziny i szukałam odpowiedzi,a jak juz znaloazłam i mu mówie,a on,tyle to juz wiedziałem,myslałem że jak ty duza jesteś i z Paryza to powiesz mi cos innego niz pani w szkole!

i bądź tu mądry:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moj syn dzis sie zapytal dlaczego powietrze jest przezroczyste scial mnie z nog, jak mam mu wytlumaczyc:szok:Kazalam mu sie spytac pani w szkole:wściekła/y:

aneczka hehehe no tak ,niezłe i trafne porównanie,trzeba tylko dadać że bez zapachu i nie palny hihihi,studiowałam technologie chemiczna na polibudzie w Łodzi:)

reklama
aneczka jakbym mu powiedziala ze to taki gaz jak baczki to by sie zapytal czemu ich tez nie widac, on strasznie dociekliwy jest:wściekła/y:Na spacerze dzis mnie meczyl jak to jest ze drzewa tlen daja jak nie maja czym oddychac:baffled::baffled:

Do góry