reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made mnie się wydaje, że Boris jest bardzo wymiarowy, Rurka uwielbia takie pultinki, Zuza też ma pokaźne i uwielbiam je całuskować:-D

Znalazłaś już idealny tusz do rzęs czy dalej szukasz??

reklama
Mary - gruby jest, gruby! Ale zacznie się ruszać to zrzuci :-)
A jaka u Was jest temperatura w najcieplejszym momencie dnia?

Coś Wam pokażę, zrobiłam to zdjęcie podczas dzisiejszego spaceru :-) Pomyślałam, MUSZĘ TO POKAZAĆ MOIM KULEŻANKOM hehe :-D

Mademoiselle - akurat w ostatnich dniach to calkiem calkiem - ze 20 st., ale leje juz drugi dzien... Generalnie bylo cieplo, 20-24 st., ale a to wieje, a to pada... W ost. tygodniu maja, akurat gdy Mia miala chrzciny, bylo u nas 40 st. w sloncu!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Jak dla mnie za stanowczo duzo, ale to bylo lato! A mamy sie teraz spodziewac tylko deszczu przez najblizsze tygodnie! :no::crazy:

rureczka - ja wyłam jak to zobaczyłam :-D))) Ludzie to mają poczucie humoru hehe :-) Sobie zaraz na stronkę wejdę, ciekawe co tam zobaczę hahahahahaaaa

made - śliczny Borysek :tak:

jos - masz rację - z marzeniami i życzeniami trzeba uważać bo mogą się spełnić :-( Albo nie spełnią się wcale :-)

Upał jak pieron i burze jak diabli - śliczne lato mamy ;-):laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry wszystkim!

My wyspane - trollik spal ladnie miedzy 19.00 a 6.15, po czym zjadl mleczko i dolezal do 7.30. :-):happy: Ehhh, lepiej sie w jezyk ugryze zanim pochwale, bo znow od nowa lipa bedzie! :confused2: Ale nie ma to tamto - wstalysmy ok. 7.30, a Mia juz zdazyla puscic ze 3 solidne pawie! :szok::sad: Doslownie i w przenosni tylko latam za nia ze sciera!

Mademoiselle
- dopiero dojrzalam, co tam napisane, bo mi sie wczoraj ta fota nie chciala w nowym okienku otworzyc! Hehehehe!!! Dobre rzeczy! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Jak dzieci sie maja?

Kocurze - jak Ola?

Lil - jak Twoje maluchy?

Rurka - jak Zuzia?

Zizi, Pok
- jak tam brzuszki?

Emyly, Kazia - co tam u Was?

Cora - co u Ciebie dzis nowego?

Wiadomo, co u Wioli i Frania?

Paulinka - gdzie jestes?

Pozdrawiam cala reszte i zycze milej niedzieli!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry