reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej witam i ja u mnie wszystko o.k samopoczucie dobre na dolegliwosci zadne nie narzekam nie czuje zbytnio ze jestem w ciazy

dzisiaj przyjezdza moj maz z delegacji na 2 dni takze nudzic sie nie bede i milo spedze czas wiecie co mi wczoraj moja siostra odwalila przyjechala z akademika bez zapowiedzi i z bukietem kwietow podziekowac ze zostanie ciocia az sie poplakalam tak mnie zaskoczyla

paulina - żartujesz - bardzo ładnie poszła spać o 23 - przyzwoita godzina jak na nią. Normalnie ostatnimi dniami mi do 1.30 - 2.00 buszowała :p Ale z Karolą mieliśmy to samo - nocny marek, poranny śpioch :-p

Miałam iść do kumpeli ale do kitu się czuję :-( Brzuch boli nie wiem od czego, zatoki dokuczają a mięśnie w całym ciele bolą jakbym co najmniej z 10 piętra po schodach na sam dół spadła :confused2:

Dzień dobry :-)

Mała czarna pozwoliła mi się wykąpać i wymejkapować :szok: :-D Niewiele to pomogło - sine podkowy wyzierają zza podkładu Avon Anew hehe ... nic na razie nie pomoże bo NIE MOGĘ SIĘ WYSPAĆ !! 5h na dobę z pobudkami. Nad ranem doszło już do tego, że chciałam wmusić flaszkę, ale gdzieeee tam :-D:-D:-D
No to popisałam z Wami - marudek w akcji już :sorry:

Udało się, dosypia. Pokażę moją Czarną o niebieskoszarych oczkach ;))))))) Taka duża na fotkach wychodzi, a w rzeczywistości jeszcze jest taka maleńka.. :sorry:

Ostatnia edycja:
kocurku - śliczności :tak:

dziewczyny - czym karmić przedszkolaka jak ma chyba grypę jelitową? Ma biegunkę od wtorku a od środy bierze antybiotyk na ... no przeziębiło mi się znowu dziecię że miała do 40" gorączki :-/

Hej, hej :-)

Ktoś tęsnił?

KOCURKU, Oleńka boska! :tak: i taka do mamusi podobna! A mamusia ładniusia! :-) Kochana, ja też tyle śpię, ale Maciek jak go połozę o 19tej, tak śpi do 8 lub 9 z przerwami co 2h na karmienie (10 minutek razem) i w dzień ma 3 drzemki o 10, 14 i 16 po 40 minut, więc ja mam czas i ten komfort, że wiem o której sobie dechnę lub coś porobię, a i tak jak on nie śpi, to potrafi się sam czymś zająć. Tfu, tfu nie chwalę go już.. :-D

MŁODAMAMUSIU, nic nie powiem na temat Twojego avatara....

Weszłam na sekundkę napisać, że od tygodnia jestem na diecie. Mały ma skazę białkową. Unikam białka wołowego, wieprzowego, jaj, serwatki... ehh, masakra jakaś, bo prawie wszystko zawiera któryś z tych składników. Młody z kolei nie toleruje kalafiora czy brokuła i banana, więc już sama nie wiem co mam jeść. Wcinam chleb razowy, tłuszcz do smarowania, sałatę, ziemniaczki gotowane, indyka i ryż z cynamonem. Wymiękam jak widzę lody czy kefirek :-( Jak macie jakieś jadłospisy, to bardzo proszę na pw. Pediatra dał mi kartkę z produktami, które mogę jeść, ale albo jest to dziczyzna, której nie cierpię albo coś co kosztuje fortunę na dłuższą metę. Nie wspomnę o tym ile ważę...:-(
i trochę marwię się o braki wapnia. No, ale czego to się dla dziecka nie zrobi!! :-):tak:

SOL, na pewno można jej dawać ryż z jagódkami, herbatkę niesłodzoną. Przynajmniej mi tak mama jeść dawała jak miałam biegunkę.

MARY GRATULUJĘ! NIECH MIA ROŚNIE I ROZWIJA SIĘ ZDROWO!!

Buziaczki dla wszystkich!!

Kocurku ale Wy śliczne jesteście! Warto trochę pocierpieć - niedługo będziesz więcej spała!

Sol
u nas Maciuś chyba też ma grypę jelitową - nic nie zjadł już 3 dni niestety - dziś poskubał troszkę paluszków, dałam mu, bo się martwię, że mi z głodu padnie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry