reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka - kolorowych i jakich tylko sobie życzysz :-) Do jutra Kochana :*
Z przytulaskami ostrożnie, bo gorąco :-p wentylatory włączyć :))))))

Jest tu jeszcze ktoś ???? Bo mecz jeszcze trwa, a na Allegro mnie już nie stać :-))))

Ostatnia edycja:
reklama
just - masz pierwszeństwo :)))) we wszystkim !!!! Jesteś U, a my 2 :-))))
Mi tam wszystko smakuje z tego obrazka :-p a, że dupa rośnie....no coś w końcu musi :-D)))

Koniec meczu, idę spać.
just - śpijcie smacznie z Żuczkiem :* Buziaki :)))

Ostatnia edycja:
just - masz pierwszeństwo :)))) we wszystkim !!!! Jesteś U, a my 2 :-))))
Mi tam wszystko smakuje z tego obrazka :-p a, że dupa rośnie....no coś w końcu musi :-D)))

Koniec meczu, idę spać.
just - śpijcie smacznie z Żuczkiem :* Buziaki :)))

hahaha, mogę być U :cool2: ja też padam na pyszczek, DOBREJ NOCY :*

RATUNKU!!!!!!!

kawy, kofeiny w czystej postaci, dożylnie, doustnie w każdy możliwy sposób ledwo widzę na oczy :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
witam sie w srodku tygodnia!!!!!!!!!!!!!
Pogoda srednia bo pół nocy lało u nas
spac sie chce i pakowac sie trzeba
masakra
a co u was??

jestem i ja....głowa boli-cisnienie niskie....mają być burze:baffled:

Kocurek odpisała:)))
neta wciąż brak,mam tyle roboty w domu,że głowa boli..wprowadzamy sie chyba na koniec września,oby Mała Ola tyle wytrzymała..:))) ja pękam w szwach ,ale wszystko narazie OKI.
BUZIOLE DLA WSZYSTKICH:*:*:*:*:*
wracam na bb jak tylko się ogarne ze wszystkim...

Just lecę ,pędzę z termosem kawy...a co tam Remi szalał w nocy??

Renna heloł...

HELLLOOOOOOO!!!!!!!!!!

Mamuś super, że KOCUREK się odezwał!!!!!!!!!!! To czekamy na resztę wieści, na które czekamy hehe :-D

SERG??????????????????

witam się i ja ;-)
uchlałam się wczoraj, ogladałam zdjęcia fasolki z usg i beczałam ... a teraz głowa mi pęka .... buuuu kacomania, ostatnio dopada mnie codziennie ... wydaje mi się, że jak się napiję, to zapomnę, a potem jest jeszcze gorzej ...
Nic spadam, trza do roboty jechac i tate w szpitalu odwiedzić ...

Miłego dnia życzę Wam :tak: :)

ps. mama spóznione, ale najszczersze życzenia z Okazji Rocznicy wczorajszej ... duuuużo miłości :)))

Ostatnia edycja:
Mama nieee, Remiś grzecznie spał, to raczej moja głowa jakieś chore rojenia wymyślała i nie mogłam spać :szok: nie wiem co się dzieje:confused:

reklama
Palemko kochana..... ściskam mocno Ciebie.......aż nie wiem co powiedzieć, a tak bym chciała Ci troszkę humor poprawić!

Just apetytem na razie się nie martw - ja karmiąc jadłam o wiele więcej niż w ciąży - zwłaszcza słodyczy - ale w miarę jak dziecko mniej mleczka piło i zaczęło jeść inne rzeczy - mój apetyt się wyregulował.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry