reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA: dzięki kochana :-)

WIOLKA: musisz ją przetrzymać, pamiętam jak było z moją siostrą, mama kazała nad nią stać i rozśmieszać, bawić się, zajmować ją, aż trochę faza senna przejdzie i dopiero później spanie, bo w środku nocy nam się budziła :-) więc rozumiem, że też może bardziej marudzić w ciągu dnia

BALBINKA: Cześć :-)

reklama
BALBINKA- cześć kochana,no to też miałaś niezły ranek :))

a ja na chwile wleciałam bo suszyłam włosy i na chwile wyłączyłam suszarkę,zeby odżywką popryskać wolsy i musze poczekać az ostygnie bo sie przegrzała :?:)

hejka dziewczyny

co u was? u nas sloneczko, po poludniu ma byc 18 stopni :)
spokoj i harmonia, dopoki ok. 10-11 nie uslysze jak nadole remontuja hahahahaha :)

pok : powalilas mnie teraz! nie polece rzadnej stronki a nawet ksazki (poza bacherellem z odmianami)! z subjonctivem nie mialam do czynienia od ... 7-8 lat !!!! laaaaaaaaaaaaaa :)
moze ktos rozwinal jakies super metody, ale dla mnie to cholerstwo = nic do zrozumienia tylko wykucia
tam nie ma zadnych regul, po prostu pamieciowka, po jakich/przed jakimi formulami jaka forma... niestety ... cala europa wschodnia i centralna cholerstwa nienawidzi, witaj w klubie :)
poczytaj tu :
Subjonctif - Wikipédia wytlumaczyli w jakich sytuacjach a wszelkie formy czasownika i formuly z jakimi sie je uzycia do wkucia z bacherella :)

Ostatnia edycja:
JUST- robię i już zmykam ,bede po 12 jak Domisia odbiorę :)

JOS- witaj kochana i przyjemnego dnia :)i nas też słonko i lekki wiaterek,ale jest cieplej niz wcz.i nie ma ani 1 chmurki-wiec bedzie milusi wiosenny dzień:))

PSZCZOLKA,LIL,ZIZI a Wy gdzieeeeeeeeeeeeee???

BALBINKA- cześć kochana,no to też miałaś niezły ranek :)))

No ja właśnie nie wiem, czy 4:50 to jeszcze noc czy już poranek. Ale zmusić powieki o tej porze żeby się otworzyły dla mnie graniczy z cudem :szok:
Pięknie dzisiaj za oknem, chyba pójdę porobić coś w ogrodzie albo może umyję okna... :dry:
Tak odliczam czas do czwartku, bo jadę do lekarza rodzinnego i zastanawiam się czy da mi skierowania na badania, które muszę wykonać do IVF. Mam nadzieję, że nie będzie robić problemów. W końcu za coś te składki miesiąc w miesiąc płacimy :angry: W sumie... jak mi nie da skierowania to nie wyjdę stamtąd
:cool:

JOS: witaj dziewczyno w kraju Karolingów :-D

MAMA:leć, leć tylko szybko do nas wracaj :tak:

może wezmę się wreszcie za jakieś konstruktywne zajęcie... hmm, książka jakaś, czy może spacer zaliczę od samego rana :-)

Wypiłam herbatę,zjadłam 2 buły,teraz piję 2 herbatkę i zjem neopersen forte i ibuprom sprint caps.Do lekarza na jutro na 12,to po znajomości,oficjalnie pierwszy wolny termin to połowa kwietnia:)

KAROLINA: bardzo ładnie, śniadanko było, u mnie też, dzwonię po tych ogłoszeniach, ale jak jest miejsce Centrum, to windują cenę do 800 zł do tego dochodzi czynsz i opłaty typu prąd i gaz... kurka wodna trochę drogo, ale ja jestem przyzwyczajona do mieszkania w Centrum, ciężko teraz się przerzucić na większe odległości, dojazdy.. całe szczęście, że te dalsze dzielnice typu Chylonia mają bliskość kolejki inaczej chyba bym się tam w ogóle nie pchała, a cena jest niższa, bo to osiedle takich blokowisk...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry