reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIBBY tak tez robilam a co ;D ja wierze, ze po jutrzejszym usg bedziesz o niebo spokojniejsza.

reklama
O rany, dziewczyny jestem zaziębiona...jak ja tego nie lubię...dusi mnie jak grużlika...Rozważam powoli pójście na zwolnienie do końca ciąży, bo nie mam już chyba siły chodzić do pracy. Ochoty zresztą też:-D

hej hej :-)
I ja się dołączam ... edyta ja też redsa - jabłkowego ;-)
mloda - jeszcze troszke i będziesz mogła się z nami napić ... hehe
kocurek, pysia - a ja dzis zrobiłam klejnego testa i znów jedna krecha, a jajniki mnie napierdzielają na zmianę , że hej !!!
mamito -;-) zdrówko
kocurek - mlikoooooo ???????????:rofl2:
kyra - hej, dawno Cię nie było ... co będzie ? wiadomo już ? jak sie czujesz ?

Ostatnia edycja:
hej hej :-)
I ja się dołączam ... edyta ja też redsa - jabłkowego ;-)
mloda - jeszcze troszke i będziesz mogła się z nami napić ... hehe
kocurek, pysia - a ja dzis zrobiłam klejnego testa i znów jedna krecha, a jajniki mnie napierdzielają na zmianę , że hej !!!
mamito -;-) zdrówko
kocurek - mlikoooooo ???????????:rofl2:

w czerwcu sobie virtualnie popijemy ;):)

pysia niestety ja we Wrocku, a on w Andrychowie do piątku....
Wczoraj rano był drugi i ostatni szturm na jajeczko :tak: - ale ono pewnikiem dopiero się gotuje skoro krecha znowu taka mocna... :sorry2:

Hej palma Ty się ze mnie tak nie naśmiewaj, bo w piciu mleka NIKT mi nie dorówna!!!!!! :-p

Ostatnia edycja:
Kyra do lekarza i to migusiem!!!! A moze juz bylas z tym chorubskiem? A z tym zwolnieniem, to mysle sobie, ze teraz jest dobry okres. Raz: wykurujesz sie, Dwa: po kuracji na spokojnie i jeszcze przed wielkim brzuszkiem zrobisz zakupki dla maluszka Trzy: nacieszysz sie ciaza i rozpiescisz sie jak trzeba.... Takie jest moje zdanie

PALMA ja dzis testowa mialam prawie taka sama jak kontrolna ale to jeszcze chyba nie to. a jajniki czulam pare dni temu przez pare dni.

pysia - a mailas tak, ze tylko jedną kreche było widac, bo mi tylko jedna wychodzi ... a jajniczek prawy nawet w tej chwili kłuje i kłuje, oj chyba się starzeję ....:szok:

reklama
KOCUREK ajajaj oby armia dala rade ;) bo skoro faceta nie masz pod reka...
PALEMKA mialam tak, ze jedna krecha sie pokazywala tez.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry