reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
palemka - na drugą stronę globu :-p bo na północy będzie zima :-D Może w Egipcie?
monia - owocnych a z tym przekwalifikowaniem się to ja sama wpadłam na ten pomysł zaraz po skończeniu studium :-D A Informatyka też do łatwych nie należy - w szczególności jak chce się czegoś nauczyć a nie odwalić :tak: Ale na dyplomie 5 jest więc chyba ok :-D

Spadam dać kolację mojej małpce i idziemy spać bo chodzę jak niewyspane zombi :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musia- widze, ze mały zdrowy, to dobrze. Głowa spokojniejsza. A jeslie chodzi o staranka, to moze i dobrze, że się specjalnie nie staraliscie, moze co z tego będzie ... ??

sol- może Egipt, kto wie ...??

Sol witaj skarbeczku. Szkoda, ze nie mieszkasz we Wro bo tu nie ma wiele TF i braki niesamowite. Wszedzie wiszą ogłoszenia technika Farmacji zatrudnie, a i ogłoszeń jest sporo.
Lil dzieki kochana, trzymaj mocno ja tez nie trace nadzei ale przekonania nie mam bo tak mi sie @ zaczyna. przeraża mnie tylko tempka 38 na dole. Może mam jakąś infekcję ale czuje sie dobrze... Ide sie popluskac.
No tak jak się post wczytał to widzę, ze was tu więcej
palemko
jej kochana 20 cykl, jak to leci. Bidulko ty nasza, mam nadzieję, ze w końcu i u ciebie zaskoczy.

musia
ja tez zalatana, takie zycie . Wpadam jak mogę.
No i zapomniałam co której napisać.
Ech. A ja kupiłam dwa testy w aptece bo tamte były wszystkie jednej firmy z allegro i tak pomyslałam, ze jak nie dostane @ to zobaczę tamtym. Ale brzuch na @ boli.
Sol Co ty sądzisz o tej mojej tempce??/ Rano 37,4 teraz 38 rtęciowym na dole mierze, bo w te elektrony nie wierze.

Ostatnia edycja:
WISIENKO u mnie zmiennie z nastrojem i apetytem:-D wymyślam sobie takie dziwne rzeczy do jedzenia:eek: (i nie jedzenie niestety), że mam wrażenie, że mi odbiło:-D...
Pamietaj, że trzymam za Ciebie!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Żegnam się narazie...trzymajcie się dziewuszki

Ostatnia edycja:
Wisieńko - krótko: &&&&&&&& i
YouTube - Anita Lipnicka - I wszystko się może zdarzyć
tempka to bardzo dziwna rzecz jak na moją główkę :-) Ja z Emilom miałam cały miesiąc 37.4 i tak mam do dzisiaj :-p Z Karolą nie mierzyłam bo miałam już dosyć i dałam sobie spokój :-p Tym bardziej że ja od kwietnia do września zawsze mam podwyższoną bo alergie :-p Z Emilą zaszłam w kwietniu a z Karolą w lipcu :-)
A chociaż Kielce to zadupie pod każdym względem to wolę je :-D Próbowałam mieszkać w Wawie i za szybkie miasto jak dla mnie. Wrocek też duży to pewnie podobnie. W Pradze mi się najlepiej mieszkało ale to było dawno :-)

Idę bo moje dziecie zaczyna się cofać do niemowlaka i trzeba ją karmić kanapką :no: Obiecałam jej ciacho jak sama zje - póki co je :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No Sol światowa ty kobieta jesteś. Dla mnie Wro tez za duże i dlatego spadamy za miato. Chociaż ta miejscowośc w lini prostej lezy koło samego Wro i teraz jest dojazd w koło to jest prawie 30km ale juz na wiosnę zaczynaja budować most i wtedy znowu bedziemy mieszkac na peryferiach wro... Pewnie zaraz mieszkania pójda w góra na czym na pewno skorzystamy i ludzie zaczną tam się budowac i wprowadzac, zeby uciec z centrum...
Co do &&&&&&&& i ~~ to zagarniam...
Kyra no tak zachcianki rzecz ciązowa. Wiesz, ze dziwne zachcianki moga czasem oznaczać za mało jakiejs witaminy. Podobno niektóre kobiety pragną ziemi albo foli albo tynku ze ścian... Mam nadzieję, ze ty nie )))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry