reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wszystkim!! halooo!!! gdzie wy jestescie ?
choc po raz pierwszy ja zawitalam peirwsza, z ranna na bb :)
zerwano mnie brutalnie z lozka, zeby czatowac kiedy maly sie obudzi, wiec pije kawke i czekam
meza tak bolalo ucho, ze normalnie przestal prawie sluuszec i mu rownowage chwieje, wiec tesciowa potowarzyszyla mu do szpitala do lekarza, zeby sam za kierownica nie byl...

MISIA89 : witaj! na pewno ci sie tutaj u nas spodoba, trzymam kciuki za staranka :)

monia-55 zabije tempa siekiera!!! hahaha
pisalas posta w tym samym czasie co ja i mnie wyprzedzilas, a tak sie cieszylam;, ze choc raz bylam nr ONE ;) hahahaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Nie-Śpiochy. ;)

Kala - naprawdę ogromnie się cieszę, że torbiel zniknęła i że możecie działaś od razu! :)

Mary-beth - kochana jesteś, dzięki. :)

Misia89 - witaj. :) Jak już zaczęłaś mierzyć temperaturę, to Ci mogę polecić dobry darmowy program on-line do notowania obserwacji: on pomaga w byciu systematyczną no i objawy interpretuje za Ciebie, a to duża pomoc na starcie. Podaję link: CTLife.NET - Program automatycznie interpretuje kobiece cykle wg wszystkich znanych metod Naturalnego Planowania Rodziny a z tej strony przejdź na odnośnik CTLIFE ONLINE.

Eh... martwię się, że jak wrócę do pracy - nie będę miała Was czasu regularnie podczytywać... :(

Ostatnia edycja:
Ha ha Josephine - to też mój "pierwszy raz" :-) ale skoro pislyśmy w tym samym czasie to możemy się podzielić pierszeństwem:))

Cześć Krakowianka:)

Ja was muszę opuścic na jakiś czas bo idę do piwnicy ukladac książki (tony tego mam i trzeba posegregować i powysyłać do szkół - w ramach projektu kupujemy podręczniki dla uczniów uczestniczących w projektach. Faza zamawiania i odbierania już za mną teraz trzeba posegregować i okleić....:angry: Nie chce mi się jak cholera ale muszę:(

Witajcie!
dzięki mary-beth- to budujące, że ktoś jest na tym samym etapie wyglądania pociechy:)
a teraz lecę z psem na łąkę:)

Witaj klopsiku. Tak też sobie wczoraj myślałam o Tobie i miałam nadzieję ,że może faktycznie świętujesz i zapomniałaś o nas. A Ty potrzebowałaś ochłonąć tulę Cię i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby @ przyszła szybko i następne starania można było zacząć.

Tak poza tym to witam was wszystkie kobietki.
Mam masakryczny okres ciąży. Nie dość ,że mdli to słabo mi i kręci się w głowie. Ale skąd ja to znam ,to samo przerabiałam w ciąży z Maciusiem. Ale żeby nie było ,że narzekam :-)

Witaj klopsiku. Tak też sobie wczoraj myślałam o Tobie i miałam nadzieję ,że może faktycznie świętujesz i zapomniałaś o nas. A Ty potrzebowałaś ochłonąć tulę Cię i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby @ przyszła szybko i następne starania można było zacząć.

Tak poza tym to witam was wszystkie kobietki.
Mam masakryczny okres ciąży. Nie dość ,że mdli to słabo mi i kręci się w głowie. Ale skąd ja to znam ,to samo przerabiałam w ciąży z Maciusiem. Ale żeby nie było ,że narzekam :-)

Marcepanek no tak to juz z tymi ciążami bywa!!! Raz sie czujemy lepiej raz gorzej ale i tak pragnienie urodzenia dzidziusia niweluje wszystko. Jak ja byłam w ciąży z Amelke to pierwsze 4 miesiace nic nie mogłam jesc bo całyb czas mnie mdliło :)

reklama
Dzień dobry kobitki :)
mężuś mi zrobił nowy wieszak (bo mi sie już nie mieszczą rzeczy) i musze poprzekładać i ładnie popowieszaćć więc chwile mi to zajmie a po południu mam mieć duży towar więc pewno jak przyjdzie to sie już nie odezwe dziś :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry