reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kurcze dziewczyny ale mnie ta moja "łona" piecze
Juz nawet prysznic wzielam w nadziei ze bedzie lepiej

ha! mówiłam że to Marklowice :)

kurde właśnie dostałam wiadomość że moja koleżanka z akademika nie żyje :(

Bunia - a co to za rajska wyspa? :-)

Wisienka - w którą stronę od Wrocławia? ... okolice Świdnicy? Świebodzice czy inne strony? 250 zł za czynsz to faktycznie jakoś bardzo mało :szok: ... mi się udało kupić moje mieszkanko za 180 tys , ale utargowałam z ceny 30 tys

Badylinka - ja nie mam ciągawki do śląskiego bo moja rodzina stąd nie pochodzi, więc jakiś tradycji rodzinnych u nas w domu nigdy nie było, tzn mamy swoje zwyczaje, moja mam jest góralką a tata z Kolobrzegu hihi ... dla mnei śląsk jest dośc brzydki, brudny i w ogóle fe, ale wiem, ze z Gliwic się nie wyprowadze bo teraz są za duże możliwości, odkąd robia tam to największe skrzyżowanie w europie środkow wschodniej to bardzo dużo firm powstaje i będzie dobra praca tutaj.

Współczuję małapralinko. Też miałam kiedyś problemy tego typu. I raz gin przepisał mi leki po których gorzej mnie piekło i swędziało (okazało się że mam uczulenie) i pomógł mi napar z rumianku. Dał ulgę.

o wlasnie!!!
Przypomnialo mi sie
Mam uromaxin;-) wlasnie na takie dolegliwosci..

Do gina niestety nie da rady bo u Niego zapisy na 3 tyg przed...
Chyba ze awaryjne sytuacje bo rozchwytywany jest bardzo

Jakos teraz mnie wszystko lapie. W zyciu takich problemow nie mialam, a o grzybie to nawet nie slyszalam ze na jezyku moze byc:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry