reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was dziewczęta!
Obudziłam się dziś o 14:30!!!!! :szok::szok::szok: Jeju, nie wiem, co się ze mna dzieje... :baffled::eek::confused: Ale jakaś taka padnięta jestem, jak nie wiem co... Boże, niech ja już znajdę pracę, to mi wszystko wróci do normy.
No i chyba powinnam się za obiad wziąć od razu o tej porze... :-D

reklama
ZAPMARTA- tak,kuchnia skonczona i wyglada cudnie-balam sie ze ten kolor bedzie za jasny bo mam meble wenge,ale wyglada superaśnie (no skrmnscia nie grzesze:sorry2:) a ja padam i nie moge juz patrzec na walki i pedzle-dobrze ze juz koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KPI- GRATULUUUUUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzielna mamuska z Ciebie!!!!!!!!!!!!i trba spakowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo ladnie sie spisalaś:-):-):-)

BADYLINKA- jesli chodzi o sluz to jak sie jest w ciazy to jest taki bialawy,bezwonny a jesli nie jest sie w ciazy to t sa dni tak zwane suche-czyli teg sluzu jest minimalnie i jest taki nieciagliwy:sorry2:

dziewczyny czytam Was ,ale juz taka zmeczona jestem ,ze nie pamietam co ktorej chcialam napisac-prosze sie nie gniewac jesli ktorąś omijam nie robie tego celowo:no:tep macie dzis zabujcze a ja nie jestem w stanie przez prace domowe byc na bierzaco:sorry2:

ELLETH- widzialam ,ze jesteś [FONT=&quot]
c012.gif

jak u Was z dzialaniem??pewnie pisalas a ja nie doczytalam:sorry2:mąż zrobil badanie???
[/FONT]

a ja uciekam robić obiad- wkońcu a potem pewnie polegnę na drzemkę, bo oczy mi się kleją, zmęczona jakaś jestem i czuję się niewyraźnie (jak zdejmę okulary, to nawet wyglądam niewyraźnie) pod wieczór pewnie znowu wpadnę, bo małż zapewne dorwie konsolę no to narty i do potem

Ale się napisałam i mi posta zeżarło, po krótce narobiłyście mi smaka......
Jutro jadę na zakupki do miasta to się zaopatrzę w produkty i poszaleję sobie!!!
Mogłabym ciągle jeść ziemniaczki, jajko sadzone i mizerię a do tego kefirek albo maślanka. ..mniami...

Wczoraj w szkole okazało się, że wycieczka do Trójmiasta, na którą Nicole tak się cieszy może się nie odbyć bo mało chętnych ale trochę rodziców się zapisało i starszych dzieci i jednak się odbędzie także w piątek o 6 wyjazd. Kupię sobie lokomotiv albo coś bo nie wiem jak zniosę podróż autokarem...

Kpi, zamiast czekolady i batonika, weźcie lepiej dużo wody !!! myślę, że z przejęcia nic nie przełknie, za to będzie miał sucho w gardle !!! wiem, bo u nas tak było.
a jeśli chodzi o kota, to jakoś z biegiem czasu wszystko się unormuje, wiadomo, że na początku bedzie obraza majestatu:-D
mama, no to musi być pięknie...,
wisieńka, kończy pracę i jedzie odebrać betkę, zobaczymy jaki przedział jej wyjdzie.

jejku dopiero 15:00, a ja dziś mam angielski i wyjdę dopiero o 17:30 z pracy !!!! nie dam rady, ledwo siedzę. Niby nic mi nie jest, ale męczę się jakbym fizycznie robiła.

buninku - smacznego! Mimo że nie ma maślanki.

mamo - co jak co ale sucho nie jest na pewno.... aż mam majty mokre
na papierze śluzu jest dość sporo, jest rozciągliwy ale nie wiem czy bezwonny... chyba białawy ale z naciskiem na przejrzysty

ja na razie zmykam-myślę że pojawie się wieczorkiem.
Jak nie-to jutro wieczorkiem-uuuuuu-dopiero :-(

reklama
BADYLINKA- no kochana jak Ty tydzien przed testowaniem masz tyyyyyyyle sluzu to ho,ho-moze jednak sie udalo;-);-)pamietam jedno-jak jest ciaza to i jest sluz....:-)
ZAPMARTA- ladnie wyglada,ale juz jestem tak zmeczna ,ze na dzis juz nawet nie mam sily sie tym cieszyc:sorry2:ale jutro ewnie znow bede w euforii:-D:-D:-Da masz chociaz klime w biurze czy duszno macie??no i ciekawe jak wynik Wisieńki:tak:a tymczasem za 2 godziny ma wizyte Sorbus-ale jestem ciekawa ktore maja tygodnie:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry