reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mi właśnie mężuś dostarczył kilogram truskaweczek-zjadłam miseczkę od razu :D
też poproszę 15.30-żebym mogła skończyć prackę i skupić się na sprzatnieciu mieszkanka bo przed 17 na fitnessik lecę ;-)
co do betki-to ponoć mam za darmo-jak skierowanie będzie-w ramach abonamentu-a jak nie będzie-to 42 zeta-ale zrobie najwyżej gdzie indziej

reklama
bunia ja tez juz głodna jestem ale zaczynam miec zas stresa i pewnie tylko cos przelkne zeby nie pasc na mordkę ale za to jak wszystko bedzie ok uczte se potem zrobie a co bede wpierniczac az mi sie uszy beda trzęsły

oki spadam - trzymajcie kciuki papapa

Ostatnia edycja:
moniaaaaaaaaaa podrzuć trochę tych ciastek z cynamonem!!!! Ja bym się dała pociąć za cynamon
buniu no ja bym się nie zdziwiła jakby mój był taki sam za te 10 lat..... on jest wyczekane dziecko bo dużo po mnie się urodził to i za niego wszyscy wszystko robili zawsze i teraz jest tak że on sam nic nie zrobi tylko mamusia wszystko a jak ja się sprzeciwie to dostaje burę od mamy od razu...

matko ja nie wiem jak Wy tak możecie o tym jedzeniu cały czas pisać xD

ja nie wiem ile u mnie betka kosztuje- ngdy nie robiłam, a pozatym musiałabym jechać do miasta specjalnie robić. a moja mama pracuje przy labie i już by się wypytywała czy to już i wogóle by mnie wnerwiła- sęp jeden, na wnuka czeka

a tak poza- dorwałam żółtego sera może styknie do czasu obiadu

mmmmmmmmmmmm....... CYNAMOOOOOOOON

Ostatnio edytowane przez moderatora:
[FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c022.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e016.gif

przykro mi lejdis ,ale Was nie nadrobie-nie ma szans....

BIBINKA- n ja pracujaca,ale kuchnia juz skonczona i jest siiiiiiiiiiiiiiii:tak::tak::tak::tak:

wleciala sasiadka na kawke i na henne i troche pogadalysmy,zaraz biore sie za obiad-dzis ziemniaczki,mizeria i jajko sadzone i do picia kefir:-)
[/FONT]

[FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c022.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e016.gif

przykro mi lejdis ,ale Was nie nadrobie-nie ma szans....

BIBINKA- n ja pracujaca,ale kuchnia juz skonczona i jest siiiiiiiiiiiiiiii:tak::tak::tak::tak:

wleciala sasiadka na kawke i na henne i troche pogadalysmy,zaraz biore sie za obiad-dzis ziemniaczki,mizeria i jajko sadzone i do picia kefir:-)
[/FONT]

a ja mam to samo na obiad tylko bez mizerii, ale za to ziemniaczki z boczusiem będą- małżyk musi mieć mięso. no i ja wybieram maślankę

zastanawiam się czy któraś tak miała-przy kichaniu ciągnie podbrzusze i najbardziej prawa strona? może to być objaw na fasolinkę?

co Wy macie z tym jajkiem dzisiaj? :p

sorbuś - kciuki złapane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
idę zmywarkę postawić i zaraz wracam :D

reklama
ale się o jedzonku rozgadałyście:tak::-D.smacznego wszystkim życzę:tak:.my już po!
zmykam posprzątać zanim M wróci:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry