reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka-nie zatłucz go-bo kto popilnuje bobaska jak będziesz chciała wyskoczyć na miasto? :-D

cio do braku apetytu-to hmmmm ja nie wiem ;-( może któraś z bobaskami już wie?
mi głosik w środku mówi-że nie mogę brać tabletki na ból głowy-bo dzidzia :-) ale mam schizy-i to w tak młodym wieku :-)

reklama
Dzięki Bunia:-) Mnie kluje w podbrzuszu, raz z prawej raz z lewej - chyba jajeczka się produkują:-D Mam nadzieje, że będzie tak szybko jak z Zuzią i już @ sie nie pojawi!!!!

Witam dziewczyny !!! Mam do Was pytanie!! Chciałabym się dowiedzieć o czym mogą świadczyć moje objawy,otóż staramy się o dzidzię od ponad roku,miałam robione wyniki na LH i FSH (miesiąc temu)wyszły pozytywnie,po za tym Usg również wyszło pozytywnie,niby wszystko ok!!! to nie wiem dla czego nie mogę zajść w ciążę :-(Gina przepisała mi luteinę którą mam brać od 12-24 dc w tej chwili jestem w 21 dc w tym czasie współżyłam tak co dwa dni, dwa, trzy razy zdarzyło się, że podczas stosunku zaczęłam krwawić ale to nie była żywa krew jak przy okresie tylko brązowa,gdy poszłam do łazienki to poleciały mi skrzepy krwi strasznie się przestraszyłam sie wiem co to może znaczyć:szok:po za tym od dzisiaj strasznie mnie mdli i boli brzuch.Proszę Was o poradę czy ktoś z Was miał coś takiego !!​

Sorbek= no wlasnie taki dziwny @ dostalam.. prawie w ogole.. bardziej jak plamienie.. podobno mozna byc w ciazy i dostawac dalej @
sama nie wiem. bo dalej mnie mdli...i to naprawde mdli.. do tego mam jakies dziwne bole.... no ale moze jednak poczekam i zobacze co sie stanie :)

A to pewnie że mozna ja sie o pierwszej ciąży dowiedziałam w 9 tyg bo plamienie wziełam za okres

wreszcie się udało z emotkami

i co ja jeszcze miałam pisac

roxsana ja miałam plamienia i raz p stosunku krew sie pojawiał taka nie całkiem okresowa - jestem w ciązy chyba bo jeszcze u gina nie byłam - więc u ciebie moze też

baylinka objawy moga byc bardzo różne także i bark apetytu - u niektórych brak pewnych objawów był objawem ciaży
mam nadzieję ze rozumiesz moje masło maślane

Ostatnia edycja:
Badylinka- jeśli chodzi o brak apetytu, to ja w pierwszej ciąży tak miałam na początku - jak się budziłam rano i pomyślałam o jedzeniu to mnie muliło:baffled:

jasorbek - mam nadzieje że to fasolka,ale jakoś mam słabą nadzieje,staramy sie od 1,5 roku i nic :( a po drugie to nie wiem czy mam przyjmowac dalej ta luteinę (dopochwowo) w sumie zostało mi juz tylko 2 dni jej brania .

roxsana - luteina ci nie zaszkodzi nawet jak jest fasolka - wez spokojnie do konca - a ja trzymam kciuki za fasoleczkę

hej babeczki!:tak::-). nie nadrobię wszystkiego,nie ma szans,przejrzałam kilka ostatnich stron.padnięta jestem,Ala pól nocy kaszlała:-(

dziewczynki piękne macie KOCIAKI i PSIAKI:tak:
mama kobieto pracująca,buźki:tak::-)
sorbuś &&&&&&&&& za wizytę u ginka:tak:
agatka witaj:tak:
hej aga!
monisia &&&&&&& za staranka:tak:

reklama
cześć bibinko - a co Alutek chory ??? - bidulka oby jak najszybciej wyzdrowiała

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry