reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - jesteś pewna że @ będzie????? Widzę po suwaczku, że nastawiłaś się już na nią...

reklama
monia super psiaczek

mama no właśnie :tak:

bunia - według moich obliczeń 7 tydzień ciazy czyli 5 zarodka - jeśli wiecie o co mi chodzi

u Wisienki stawiam na 7-8 TC

Agatek, my traktujemy nasze koty jak równoprawnych domowników, więc dla nich był szok. Najważniejsze nie odstawiać ich tylko poświęcać im dużo uwagi. Teraz po roku u nas jest taki układ, że w ciągu dnia one śpią lub się wylegują, poza tym uciekają Karolowi z drogi, a wieczorkiem jak tylko się kapną, że Karol śpi wtedy zaczyna się miauczenie, rozrabianie, głaskanie, czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej. Wtedy mają nasz czas do dyspozycji. Da się to pogodzić.

Witajcie
Ja dziś chwilowo robię jako niania :-D:-D Chwilowo, bo niuńka mała mi zasnęła na brzuszku tyłeczkiem do góry. Słodko wygląda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Za parę chwil zamierzam wybrac się na solarę

Ja mam dostać okres za dni, od kilku dni bolą mnie piersi trochę brzuch pobolewa, więc zaczynają się schizy:dry:
Tez się pochwalę moim kociakiem, a co tylko poszukam zdjęć :)

Dziewczynki jestem tutaj z Wami już miesiąc, właśnie się zorientowałam i jak dalej będzie mi tak szybko czas leciał to aż się boję. Na razie to wcale do stycznia mi się nie spieszy...

zobaczyłam się właśnie w lustrze!!!! skąd ma wory pod oczami? rany, paskudnie wyglądam

EWCIA 822- cześć
[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

Nastawiam sie na @ bo przytulasy byly sporo przed owulka a po wizycie kazalo sie ze juz po owulce i ni tak ni tak nie ma szans-takze czekam teraz az przyjdzie i od 5 do 9 d.c. bede brala Clo i w 12 d.c. na usg zobaczyc czy bedzie pecherzyk i dzialamy:tak:
a Ty kiedy masz wizyte [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c024.gif

SORBUS- no my tu ciekawe ktore macie tygodnie bo to wszystko takie zakrecne,ze hoho:-D:-D:-D:-D
[/FONT]

mama05 - Ja sobie zaplanowałam iść do gina w poniedziałek 21 czerwca. U nas prędzej niż 8 tc nie chcą badać a ja cierpliwa jestem i sobie poczekam.
Hmmm pamiętam jak to było u Was w tym cyklu i tak po cichu sobie myślę że kto wie, kto wie...

reklama
też pochwalę się moimi maluchami-jak jakoś dojdę do tego jak się wrzuca fotki :-)
i jak znajdę ich fajne nowe fotki :-)

Fajniusio mają się te z Was które ostatnio znalazły II kreseczki :-)
ja idę na badanka i stwierdziłam że poproszę o skierowanie na beta hcg też-może coś wyjdzie już-jak nie0-to załamka i kolejne starania.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry