reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kończę oglądać Wspólną i idę się wymoczyć w wannie.
nie nawalcie mi tu za dużo tych stron bo nie wyrobie! :p

reklama
mama tak szczerze to wolałabym nie przez ten estrogen - im mniej tym lepiej :tak:

mama, a ja gapa jestem, teraz doczytałam, że bb77 się odezwała. Biedna, jak ona to przeżywa. Mam nadzieję, że córcia i mąż ją wspierają. Ciekawe czy się przełamie i zdecyduje na maleństwo.

bunia, koty boskie, ja wkleję w domku swoje. Mam trzy tygrysy, uratowane, odpchlone itd. Karol je teraz męczy i wyrywa kłaki, mam nadzieję, że nic im nie będzie:-D

a powiem wam kociarki, że jak wróciłam z Karollem ze szpitala, to było mega zdziwienie, co ja do domu przyniosłam. Do tej pory przynosiłam koty, które się ratowało i szukało domu a tu nagle szok:szok: mały człowiek !!! Filemon, ten który jest mi najbliższy obraził się i nie spał u nas w łóżku chyba z miesiąc. Was też to czeka. Jak się kocia arystokracja obrazi to nie ma przebacz...:-D:-D:-D

Ok próbuję tak jak Buni apisała:) Zobaczymy co z tego wyjdzie:)
To małe obok pieska to mój 3 letni siostrzeniec:)

Ostatnia edycja:
monia no i jest!!!!!!!!!!!!!!! ale słodziak z psiaka. coś mi przypomina małego samojeda :-) tak wyglądał samojed moich znajomych jak był mały

Załączniki

• wolly2.jpg
    wolly2.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 15
Zapmarta - wiesz-tego się obawiam-bo moje kociaki są bardzo przytulaste. jak tylko leże-obie od razu przychodzą i leżą tuląc się. a jak nie pogadam z nimi-to dra się tak-że zyć nie dają. oj cio to będzie :confused: jak zacznie brzucho wychodzić a potem przyjdzie dzidzius

Badylinka-dziękuję Ci Kochana. chyba się udało - zaraz się okaże czy widać 2 ;-)
nio i testować chce za 3dni-choć nie wiem czy nie za szybko-ale czas mi teraz tak wooooolno leci że masakra :-( az się boję co jak nie tym razem-jak tu przezyć kolejny miesiąc
hej ja tez mam 3 dni do testowania :) ale chyba w sobote dopiero zatestuje

monia super fotki :) to ty ?????? fajnie wyglądasz i superowy ten meżczyzna na zdjęciu :):):):)

witam nowe staraczki

ja dziś będe troche mniej bo musze zrobić mały renament w półkach :)

reklama
SORBUS- rozumiem-niech bedzie jak chcesz
[FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif

BADYLINKA- milego moczenia
[/FONT] [FONT=&quot]
e030.gif
[/FONT]