- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
mama, a ja gapa jestem, teraz doczytałam, że bb77 się odezwała. Biedna, jak ona to przeżywa. Mam nadzieję, że córcia i mąż ją wspierają. Ciekawe czy się przełamie i zdecyduje na maleństwo.
bunia, koty boskie, ja wkleję w domku swoje. Mam trzy tygrysy, uratowane, odpchlone itd. Karol je teraz męczy i wyrywa kłaki, mam nadzieję, że nic im nie będzie
a powiem wam kociarki, że jak wróciłam z Karollem ze szpitala, to było mega zdziwienie, co ja do domu przyniosłam. Do tej pory przynosiłam koty, które się ratowało i szukało domu a tu nagle szok mały człowiek !!! Filemon, ten który jest mi najbliższy obraził się i nie spał u nas w łóżku chyba z miesiąc. Was też to czeka. Jak się kocia arystokracja obrazi to nie ma przebacz...
bunia, koty boskie, ja wkleję w domku swoje. Mam trzy tygrysy, uratowane, odpchlone itd. Karol je teraz męczy i wyrywa kłaki, mam nadzieję, że nic im nie będzie
a powiem wam kociarki, że jak wróciłam z Karollem ze szpitala, to było mega zdziwienie, co ja do domu przyniosłam. Do tej pory przynosiłam koty, które się ratowało i szukało domu a tu nagle szok mały człowiek !!! Filemon, ten który jest mi najbliższy obraził się i nie spał u nas w łóżku chyba z miesiąc. Was też to czeka. Jak się kocia arystokracja obrazi to nie ma przebacz...
B
bunia87
Gość
B
bunia87
Gość
Agatek
Fanka BB :)
Zapmarta - wiesz-tego się obawiam-bo moje kociaki są bardzo przytulaste. jak tylko leże-obie od razu przychodzą i leżą tuląc się. a jak nie pogadam z nimi-to dra się tak-że zyć nie dają. oj cio to będzie jak zacznie brzucho wychodzić a potem przyjdzie dzidzius
E
Ewcia_822
Gość
monia_55 -słodki piesio i śliczny chłopiec
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla86
Fanka BB :)
hej ja tez mam 3 dni do testowania ale chyba w sobote dopiero zatestujeBadylinka-dziękuję Ci Kochana. chyba się udało - zaraz się okaże czy widać 2 ;-)
nio i testować chce za 3dni-choć nie wiem czy nie za szybko-ale czas mi teraz tak wooooolno leci że masakra :-( az się boję co jak nie tym razem-jak tu przezyć kolejny miesiąc
monia super fotki to ty ?????? fajnie wyglądasz i superowy ten meżczyzna na zdjęciu
witam nowe staraczki
ja dziś będe troche mniej bo musze zrobić mały renament w półkach
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SORBUS- rozumiem-niech bedzie jak chcesz
[FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
BADYLINKA- milego moczenia
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]