reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc dziewczynym ostatnio was strasznie zaniedbalam ale mialam spore problemy z internetem potem nie moglam sie jakos wdrazyc do tematu a o nadrabianiu nie bylo mowy tyle piszecie heh podziwiam te ktore nadazaja nad wszystkim a u nas co do staranek to nic nie wiadomo ale pewnie poczekamy jeszcze sporo....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunia piekne koty. Ja tez mialam dwa jak mieszkalismy w Nowej Zelandii ale jak przeprowadzilismy sie do Australii musialam je oddac :-( Za drogo bylo przewozic zwierzeta i jeszcze by musialy tutaj jakas kwarantanne miec :-( Ale jak sie przeprowadzimy w nowe miejsce za 3 miesiace wezme sobie znowu kotka takiego co mi pajaki olbrzymy bedzie lapal :-)
Kochane zegnam sie z Wami, u mnie juz wieczor. Moj wrocil z pracy, ide dotrzymac mu towarzystwa. Do jutra

Bunia widziałas bo mam Cię w znajomych...
Nie wiem co to za rasa:( matka jest rasowa jakiaś (musze zapytać) a tatuś podwórkowy:) Urośnie jeszcze może do połowy łydki i tyle:)
A powiedz jak Ty wklejałaś swoje zdjęcia??

Czesc dziewczynym ostatnio was strasznie zaniedbalam ale mialam spore problemy z internetem potem nie moglam sie jakos wdrazyc do tematu a o nadrabianiu nie bylo mowy tyle piszecie heh podziwiam te ktore nadazaja nad wszystkim a u nas co do staranek to moze cos sie zmieni i przyspieszymy je o kilka miesiecy:-)

Lila zacznij tak jak ja za miesiac i troche, bedzie mi razniej :-)
Do jutra pa

Cześć kobietki.

Pocytałam troszkę, ale całych 3 dni nie dałam rady niestety.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i przesyłam FLUIDKI :-)

Dowiedziałam się, że mama kolegi z klasy Nicole też jest z trzecim bobasem w ciąży. Jest szczuplutka, ale wczoraj miała obcisłą tunikę i zauważyłam mały brzuszek. Muszę ją podpytać w którym jest tygodniu ;-) Tak sobie obliczałam i doszłam do wniosku, że na 16 dzieci w klasie:
jeden chłopiec nie ma rodzeństwa wcale (mama panienka a taty niet)
czwórka dzieci ma po jednym bracie lub jednej siostrze
reszta (11) będzie w takiej sytuacji jak my, czyli 2+3 i więcej :-D:-D:-D

Badylinka-dziękuję Ci Kochana. chyba się udało - zaraz się okaże czy widać 2 ;-)
nio i testować chce za 3dni-choć nie wiem czy nie za szybko-ale czas mi teraz tak wooooolno leci że masakra :-( az się boję co jak nie tym razem-jak tu przezyć kolejny miesiąc

Bunia widziałas bo mam Cię w znajomych...
Nie wiem co to za rasa:( matka jest rasowa jakiaś (musze zapytać) a tatuś podwórkowy:) Urośnie jeszcze może do połowy łydki i tyle:)

no, może dlatego. ja tu jeszcze wszystkiego nie ogarniam. ale wiesz jak ja zdjęcia wstawiam? wchodzę na zaawansowaną edycję i tam w tym panelu z rozmiarami czcionki jest spinacz. tam klikasz i pojawia sie okienko do którego możesz wrzucić zdjęcia z kompa. jak już sobie je wrzucisz i wgrasz, to klikasz wstaw jako załącznik (ja tak robię) albo wstaw w treści (wtedy zdjęcie jest duże i jak ktoś posta zacytuje, to ono jest w poście, jak jako załącznik to nie)

reklama
elleth wyobraź sobie że Wisienka i ja :szok::szok::szok:

mama no dam na pewno znac - skrobne sms-ka

monia ja :no: nic nie było pod napisem ze się pochwalisz psiakiem :zawstydzona/y:

SORBUS- czywiście czekam na sms'ka i przekaze od razu dziewczynom-matko i corko jakie emicje:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:obstawiasz,ze masz 7 tydzien???ciekawe jak bedzie wyzej;-)

Domi siedzi na ogrodzie pd duuuzym parasolem i maluje kreda na tablicy a ja rozwiesilam prank i wskakuje na drabine...

napisze tak-jeszcze godzinke i w tym tepie to pęknie nam 2000-czna strnka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry