reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamo no-spa tez nie pomaga może taka bolesna bo takie opóźnienie ale dobrze że przyszła skoro nie ma dzidzi to teraz mogę zacząć starania o ile ... hmmm
sorbuś dziękuję za kciuki :*

iwonko spróbuj nurofen. na mnie nigdy nic nie działało, dopiero jak kupiłam kiedyś nurofen ekstra na Grzesia oko (miał opiłka, wyciągnęli mu w szpitalu i oko i głowa go bolały) to już wiedziałam co mi pomaga. nospa nawet forte mnie nie ruszała. ewentualnie panadol ekstra. ale nurofen jak dla mnie jest the best- nawet bóle migrenowe uśmierza :tak:

agatek witaj

reklama
Iwonka nurofen jest the best:) zwłaszcza na takie bóle:):tak:
Jsorbek dziękuję za fluidki - nałapałam sobie:)

Czy widzialyście mojego psiaka?? Bo tak sobie pomyślalam teraz że wkleiłam zdjęcie z albumu na bb i może byc nei widać...

Czesc :)
Nie było mnie 5 dni, nie nadrobię nie ma szans. Przeczytałam 10 stron wstecz i padłam. To może mogłabym poprosić o jakieś streszczonko, kto wysiusiał II kreski w zeszłym tygodniu;-)

elleth wyobraź sobie że Wisienka i ja :szok::szok::szok:

mama no dam na pewno znac - skrobne sms-ka

monia ja :no: nic nie było pod napisem ze się pochwalisz psiakiem :zawstydzona/y:

Dzieki Badylinka :-)
tylko teraz chciałabym zmienić z dni płodnych-na dni do testowania :)
może wykombinuję sama-jak nie-poproszę Ciebie-bo masz pięknie to o co mi chodzi :-)

nio i gdzie mój suwaczek????
ufff-wkleił się teraz :)

Bunia87 - pięknie witam ;-)

Agatko podeślij mi na priwa kiedy masz testować i ja Ci coś wyczaruje :)

monia - no właśnie nie było kurka widać żadnego foto :(

edit: - oooo widzę że sobie poradziłaś ^^ super :D

sorbus ja juz załapałam i czuję się przedciążowo
bunia i monia dziękuję zaraz zażyję bo mam gdzieś w domu
szczęśliwa jesteś gdzieś tu a ja Cię nie widziałam przepraszam :* witaj kochana i jak się czujesz???
elleth witaj :*
agatek witaj

Ostatnia edycja:
Iwonka to bardzo dobrze :tak:

szcześliwa poszła do lekarza bo ja jakies choróbsko dopadło :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry