reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKA- no dobrze bede brala do konca,skoro mam byc grzeczna:))czyli koncze 26 maja...

KASIAWIE-ja mam roblemy z jajnikiem-1 juz nie produkuje pecherzykow a 2 ma niewiele i ginek powiedzial,zeby uspic na troche tego jajnika i po odstawieniu plodnosc wraca i jest szansa,ze przez 2,3 miesiace bede miala owulke.2 opakowania to byloby za krotko a 3 to tak optymalnie:tak:ja tak mam 2 dzieci bo inaczej to moglabym sie nie doczekac:no:a ja z plodnoscia juz z gorki-31 lat wybija w lipcu...takze chyba poslucham i wezme do konca te tabletki:sorry2:zeby potem nie zalowac:baffled:

Ale żeby potem nie było że uśpiony ni ebedzie chciał si eobudzic,js taka momzliwosc??
jeny dziewczyny wy mnie przerazacie mama ma 31 lat i problemy z zajsciem,Sol prawie 25 i tez problemy,przeciez i 25 lat i 31 to wcale nie jest dużo tylko młode z was dziewczyny,jestem w szoku ze juz tak młoe dziewczyny mają takie problemy,
dowiedziałam sie niedawno ze kolezanka z pracy co pisałam wam ze w ciązy to ma prawdopodobenstwo obumarcia ciązy (juz poraz drugi!!!!!!) kilka miesiecy temu było to samo,a dziewcyzna tez ma 31 lat,normalnie jestem w szoku,co sie na tym swiecie dzieje:no:

reklama
:-(Kasiawie moze to ta chemia we wszystkim od truskawki, przez wodę do kurczaka i ciuchów. Hormony tez robią swokje. Ja juz leczyłam się jak miałam 25 lat hormonalnie bo nie miałam @ przez 3 -4 miesiące. Potem było oki. Boję sie teraz, jak w końcu mogę zajść w ciążę czy to nie wróciło:-(
mama a no właśnie butki miały być kupione, wygodne do pracy ale nic mi nie pasowało a ostatnio kupiłam przez przypadek wrzosowe , zamszowe szpili. Nie wiem po cO:baffled::baffled::baffled:
Iwonka myslę, ze dobrze jest wszystko sprawdzić, mam nadzieję, ze nigdy ci się juz nie powtórzy żadne takie nieszczęście:tak:
Sol Jesteś:happy::happy: cudowna:-):-)

Jestem ponownie:-)
Tato zadzwonil na skype i Pati musiała pisać z dziadkiem:sorry2: no i stukała hieroglify na klawiaturze "dwoma ręcami" jak mamusia:rofl2:
WISIENKA ja też mam tak że jak jadę po coś konkretnego to nie ma albo nic mi się nie podoba albo wracam z butami a pojechałam po kieckę:-p

MAMA kończysz w Dzień Matki;-)

SOL wielkie buziaki;-)

nie dziewczyny ja jestem w szoku,niedługo to juz 18 latki beda musiały myslec o dzieciach zeby w ogole miec szanse zajsc w ciaze,szok, szok i jeszcze raz szok!!

komp mi sie zawiesil:crazy::crazy:SOL- DZIĘKUJEMY:tak::tak::tak:A DOPISYWAC MOZNA SAMEMU CZY TOBIE NA PW i Ty bedziesz wpisywala kolejne babeczki???NIKA- no fakt!!!!!!!!!!!!!koncze brac w dzien Matki-to bedzie dobry znak:-D:-D:-D:-DKASIAWIE- nie ma mozliwosci zeby sie nie obudzil jajnik-po tabletkach juz w nastepnym cyklu wrac plodnosc tylko ja mialam duzo pustych cykli-bez owulki- i dlatego ta stymulacja jajnika zeby prdukowal peczerzyki-choc moze byc 1 ale zeby sie udalo:tak::tak::tak::tak:dlatego jak mi ktos powie ,ze u mnie 3 dziecko to wpadka to zabije...........śmiechem:))))))))

Ostatnia edycja:
komp mi sie zawiesil:crazy::crazy:SOL- DZIĘKUJEMY:tak::tak::tak:A DOPISYWAC MOZNA SAMEMU CZY TOBIE NA PW i Ty bedziesz wpisywala kolejne babeczki???NIKA- no fakt!!!!!!!!!!!!!koncze brac w dzien Matki-to bedzie dobry znak:-D:-D:-D:-DKASIAWIE- nie ma mozliwosci zeby sie nie obudzil jajnik-po tabletkach juz w nastepnym cyklu wrac plodnosc tylko ja mialam duzo pustych cykli-bez owulki- i dlatego ta stymulacja jajnika zeby prdukowal peczerzyki-choc moze byc 1 ale zeby sie udalo:tak::tak::tak::tak:

no to dobrze jak to ma tylko to na celu zeby pobudzic :-) no to bedziemy trzymac kciuki zeby ten jeden podołał zadaniu :-)
ide oglądać film

ja powiem tak nie zabezpieczałam się od 2005 (miałam wtedy 20 lat) roku mówiłam co ma być to będzie ale ciągle nic nie było a ja w głębi duszy marzyłam o kruszyńce
tylko sobie tumaczyłam to tym że nie trafiłam na owulację i takie tam bo mój pracował w delegacji :(

a od 2008 to juz typowo się staraliśmy no i ciągle nic dopiero w tym roku a tak naprawde pod koniec tamtego się udało ale niestety nie utrzymała się :(

reklama
IWONKA2B bardzo mi przykro:-( Mam nadzieję że teraz bedzie wszystko ok i doczekasz się swojej kruszynki:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry