NIKA- no dobrze bede brala do konca,skoro mam byc grzeczna)czyli koncze 26 maja...
KASIAWIE-ja mam roblemy z jajnikiem-1 juz nie produkuje pecherzykow a 2 ma niewiele i ginek powiedzial,zeby uspic na troche tego jajnika i po odstawieniu plodnosc wraca i jest szansa,ze przez 2,3 miesiace bede miala owulke.2 opakowania to byloby za krotko a 3 to tak optymalnieja tak mam 2 dzieci bo inaczej to moglabym sie nie doczekaca ja z plodnoscia juz z gorki-31 lat wybija w lipcu...takze chyba poslucham i wezme do konca te tabletkizeby potem nie zalowac
Ale żeby potem nie było że uśpiony ni ebedzie chciał si eobudzic,js taka momzliwosc??
jeny dziewczyny wy mnie przerazacie mama ma 31 lat i problemy z zajsciem,Sol prawie 25 i tez problemy,przeciez i 25 lat i 31 to wcale nie jest dużo tylko młode z was dziewczyny,jestem w szoku ze juz tak młoe dziewczyny mają takie problemy,
dowiedziałam sie niedawno ze kolezanka z pracy co pisałam wam ze w ciązy to ma prawdopodobenstwo obumarcia ciązy (juz poraz drugi!!!!!!) kilka miesiecy temu było to samo,a dziewcyzna tez ma 31 lat,normalnie jestem w szoku,co sie na tym swiecie dzieje