kpi23
Fanka BB :)
no bo gdyby nie ten klient to utarg byłby tragiczny a tak to nie będzie tak źle
KAsiu to super że się lepiej czujesz , nawet niewiesz jak mi odbija z tym dzieckiem normalnie masakra w mojej głowie dobrze że biore te tabletki bo normalnie niewiem co by było no a dla sklepu to jeszcze niestety zawczesnie na moją ciaże - chociaż wiecie jak to mówią jak już dziecko jest to sie i kasa i czas znajdą i dziecko się wychowa i wszyscy szczęśliwi a tak to sie wiecznie odkłada ale ja powiedziałam stop odkładaniu (no chyba że rzeczy do kartoniku ) i w tym roku napewno zajde w ciąże i tak jak mówiłam jak skończą się tabletki to nie wiem jak długo wytrzymam i co będzie to będzie jak to mówi mój kamil a i jego widze że corazbardziej bierze i dobrze niech go tez bierze
bibinka zajrzyj do nas jeszcze
kurcze dziewczyny jesteście kochane -ocho znowu mi sie na miłość zbiera i ciuszki do mnie mówią
Marylko - po pierwsze gratuluję utargu
a po drugie - nie za dużo ale odkładaj ciuszki ... przydadzą się szybko, coś czuję
a ja chcialam odsapnac i isc na spacer ( w wozku mala jest dosyc spokojna ) no i winda nie dziala ...ale sie wpienilam....teraz musze czekac az maz wroci do domu zeby wyjsc na zakupy...
pozdrowienia dla Mamy
oj, to przechlapane z tą windą ... na którym piętrze mieszkasz???