reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no bo gdyby nie ten klient to utarg byłby tragiczny a tak to nie będzie tak źle
KAsiu to super że się lepiej czujesz:) , nawet niewiesz jak mi odbija z tym dzieckiem normalnie masakra w mojej głowie :) dobrze że biore te tabletki bo normalnie niewiem co by było no a dla sklepu to jeszcze niestety zawczesnie na moją ciaże - chociaż wiecie jak to mówią jak już dziecko jest to sie i kasa i czas znajdą :) i dziecko się wychowa i wszyscy szczęśliwi a tak to sie wiecznie odkłada ale ja powiedziałam stop odkładaniu (no chyba że rzeczy do kartoniku :):) ) i w tym roku napewno zajde w ciąże i tak jak mówiłam jak skończą się tabletki to nie wiem jak długo wytrzymam i co będzie to będzie jak to mówi mój kamil :) a i jego widze że corazbardziej bierze :):) i dobrze niech go tez bierze :)

bibinka zajrzyj do nas jeszcze :):)

kurcze dziewczyny jesteście kochane -ocho znowu mi sie na miłość zbiera i ciuszki do mnie mówią :):):):)

Marylko - po pierwsze gratuluję utargu ;)
a po drugie - nie za dużo ale odkładaj ciuszki ... przydadzą się szybko, coś czuję ;)

a ja chcialam odsapnac i isc na spacer ( w wozku mala jest dosyc spokojna ) no i winda nie dziala ...ale sie wpienilam....teraz musze czekac az maz wroci do domu zeby wyjsc na zakupy...
pozdrowienia dla Mamy

oj, to przechlapane z tą windą ... na którym piętrze mieszkasz???

reklama
to super bardzo sie ciesze :-)
lipa jak nic z ta winda ,chleb mi sie skonczyl, platki tez nawet kaszka manna .....umre z glodu:-)
ale za to jak M przyjdzie to zostawiam go z mala i chociaz na godzinke wyjde ,sama..:-)

kpi na 3 pietrze.. a poza tym ma wozek razem z fotelikiem a ten cholerny fotelik sam z 9 kg wazy. Iwona jakies 9,5kg i spacerowka z 6 nie dam rady sama zejsc na dol. wiem to bo raz wnosilam wszystko do ghory to myslalam ze ducha wzione...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka - raczej wątpię - bo pewnie poczekamy jednak do lipca ale wszystko jest możliwe :tak:

kpi - no wiosna i dobre wieści to dobra wróżba, gdyby ten baranek jeszcze nie był taki kłótliwy to było by super a ostatnio drzemy koty, ja się denerwuje, on się wkurza i taka zabawa :dry:

wiolka - e... dałabyś radę - ja miałam wózek 22 kg do tego Karola jakieś 7 wtedy ważyła i jazda na spacer - znieść, wnieść - jak teścia nie było albo męża to targaj to sama :-D Kręgosłup mi zdechł ale dziecko na spacerki wychodziło :tak::tak:;-)

maryla - Kubuś Puchatek Rules :tak::tak: :-D

Dziewczyny - wiem że linki nie chcą działać - ale oceńcie kolorystykę czy wam się podoba
www.kids.za.pl

maryla - jakbyś się zgodziła wysyłać przesyłki to chętnie wrzucę link do twojego sklepiku na stronę ;-)

dziewczyny strasznie sie załamałam byłam dzisiaj u ginka i ginek powiedział ze pecherzyk wcale nie rosnie nadal ma 6 mm jak 11 dni temu i nie widać zarodka kazał mi przyhśc za 10 dni i sie okaże pewnie da mi skierowanie na zabieg wyłżeczkowania macicy cały dzień wyje bo tak bardzo chce miec wkońcu dzidzie jak da mi te skierowanie to chyba umrę z rozpaczy bo 2 raz nie dam rady przejśc przez to

sol a jak moge zapytac to jaki Ty miałaś wózek taki z przekładaną rączką?? i jak się sprawował??

a Wiola wiesz ja za duzo niechcem odkładać ciuszków bo jak zajde w ciązy to nie będe miała co kupowac bo już wszystko będe miała a poza tym tak sie jakoś wystraszyłam jak przyszła znajoma i powiedziała że jej znajoma-tak ją kojaże najpierw poroniła w 4 m-cu a teraz urodziła synka i zmarł po 8 dniach a po godzinie weszła babka i mówi że ma córke upośledzoną i niewidomą i chce spacerówke przodem do siebie :( szok tak mi sie smutno zrobiło że mało się nie poryczałam masakra i tak sobie pomyslałam że gratisy to bede odkładac ale kupowac to raczej nie będe teraz

Pyzuniu kochana moja nie płacz skarbie ja tak bardzo chcem żeby Ci się udało i trzymam kciuki i oddam nawet cały dzień sprzedaży a jak trzeba to więcej żeby tylko było ok kochana ja się tak przejmuje jakby to tez moja dzidzia miała być, boże mam nadzieje że będzie wszystko ok że pęcherzyk urośnie, może to poprostu niejadem a pamiętasz jak ta aptekarka mówiła że jej tez długo nie rósł i wszystko ok było kochana ja do kościoła nie chodze ani nic ale pomodle sie za Ciebie do aniołków

sol no pewno że się zgadzam tylko to blog a nie stronka sklepu i nie wiem czy ktoś się tam połapie nie umiem zrobic stronki :(:(:( a na razie mnie niestać zeby ktoś to zrobił bo u nas dużo za to wołają

pyzuniu: mama05 tez trzyma za Ciebie kciuki żeby za 10 dni było ładnie wszystko widać :) i bedziemy wszystkie świętować - ty oczywiście sokiem marchewkowym :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj marylko jakie to ciezkie ja nie wytrzymam 10 dni zadzwonie do mojego ginekologa co chodze do niego prywatnie i sie umówie na wizyte nie wiem czy drugi raz dam rade przez to przejśc

kochana ja trzymam kciuki żebyś już nie musiała tego przechodzić - to jest straszne nawet niechcem o tym myśleć :(:( umów się do tego lekarza może da jakieś leki bozesz ja mam nadziej że będzie tak jak z ta aptekarka co jej tez długo zarodek nie rósł a potem było wszystko ok, sa szanse jej się udało to czemu tobie miało by sie nie udać musi Wam się udać i kochana może weź wolne co żeby sie nie przemęczać

reklama
pyzunia - masz priva ;-)

maryla chcesz to ci zrobię sklepik internetowy - tylko muszę się z moją pracą do końca uporać :tak: A wózek miałam taki i sprawował się świetnie :tak: prócz wagi był idealny :tak: leciutko się prowadzi - nie telepie na wybojach bo pasy wszystko amortyzują i świetnie wyważony - nie ważne z której strony miałam rączkę prowadził się leciutko. A przy krawężnikach leciutko się go podnosiło. Aż dziwne przy takiej wadze ale idealne wyważenie robi swoje :tak:

Karola mnie właśnie chciała udusić tak się przytuliła :dry: silne zwierzątko :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry