reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama to świetne informacje:)))
Bardzo się cieszę:))
Ja gdybym była na Twoim miejscu i miała wybrać czy teraz czy może później to działałabym chyba teraz no chyba że poczekasz te 3 miesiące,nie powinno się nic zmienić przez ten czas w sumie to decyzja należy do Ciebie zrób tak jak Ci serce podpowiada:)))

A tu taka mała ciekawostka,wyobraźcie sobie że ta dziewczyna na tu 15 lat a jej głos brzmi jak dzwon,rozwaliła mnie na maksa :)
Świetna piosenka,polecam przesłuchania jej...:)
[video=youtube;LP7_ipF72h8]http://www.youtube.com/watch?v=LP7_ipF72h8&NR=1[/video]

reklama
tak własnie mama05 okres powinien mi sie pojawić w sobotę a to co było to zdaje mi sie ze nie okres ponieważ jak mam dostać @ to boli mnie bardzo brzuch i jest obfity,a tu tylko brązowe plamienia skąpe sama juz nie wiem :(

ja sobie nie posłucham bo w pracy nie mam głośniczków :):) nawet w monitorze

mama05: a wiesz co jest najgorsze że sklep prowadziła najpierw jedna córka- i prosperował super ponad 10 lat ale ona póxniej zaczeła za granice wyjezdżać i zrezygnowała ze sklepu matka sam prubowała ciągnąć dwa skelpy (bo ma jeszcze sporzywke) i powiem tak babka sie zaporzyczyła i zamiast w towar to kase ładowała w pożyczki a jak nie ma towaru to i ludzi nie ma wiadomo no ale puki miała pracownice to jakoś wiązała koniec z końcem a potem dała sklep innej córce i ta to dopiero była agentka kozaków w zime nawet nie wystawiła a jak przyszedł klient i o coś pytała to ona tak mówiła: no ja teraz nie robie zamówienia ale widziałam tanie foteliki w netto niech pan tam idzie - masakra co a w dodatku przestała opłacać zusu i czynszu :( i sklep padł jak kawka

to przestroga dla mnie :) kurcze mam nadzieje że się ruszy w tym miesiącu a najlepiej jeszcze w tym tygodniu :)

Agnieszka fajnego masz tego kubusia puchatka :):)

poczekaj jeszcze troszke i zrób może raz jeszcze test albo może do ginka się wybierz :)

lecę babeczki po Alunię:tak::-)
roxana ja tak mam już od 2 m-cy czekam co będzie teraz bo pbrzuch pobolewa...u mnie wiąże się to ze złą pracą jajników,a u Ciebie kto wie,może to plamienia implantacyjne jak fasolka się zagnieżdża.radzę iść do ginka
wpadnę później
paaa

Roksana witam Cię:)
Te brązowe plamienia to może są wynikiem owulacji...

Witam agnieszka.kk sama juz nie wiem nigdy dotad takiego czegoś nie miała jestem dokładnie tydzien przed okresem a tu podczas stosuknu plamienie czerwone a teraz brązowe szok fakt ze planujemy dzidzię nie wiem czy to objaw ciązy

MARYLKA,WIOLKA,AGNIESZKA,BIBINKA-decyzja podjeta.................zaczynamy jutro:tak::tak::tak::-D:-D:-Dto znaczy w tym m-cu juz byly przytulanki,ale wczesniej. mąż powiedzial ,że sprobujemy bo chcemy dziecko a nie jeszcze bedziemy wybierac czy rodze w grudniu czy w kwietniu;-)jak sie uda to super a jak nie to od czerwca po odstawieniu:tak:ROXANA-to naprawde nie wiem jak Ci pomoc-musisz czekac kilka dni i zobaczysz czy @ przydzie w swoim czasie...ja nie mialam takiego przypadku-zaczelam plamic jak bylam w 1 ciazy a na drugi dzien to juz byl krwotok,b.silny bol brzucha i poronilam:-:)-(ale to nie bylo brazowe plamienie tylko zywoczerwona krew!!umow sie do ginek.AGNIESZKA- a dziewczyna faktycznie ma piekny glos-wystepowala u nas w edycji MAM TALENT

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny kochane jesteście :* ide męża nakarmić zalece do was wieczorkiem w czwartek mam wizyte u gina ale az na 21 ;/ jak cos to dam znać buziaczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry