reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak kochane macie racje jestem naprawde szcześciarą moj maz to skarb posprzata mi wstawi pranie wywiesi nawet gotował mi obiadki przez tydzien robi mi sniadanie do łózka to chodzacy anioł my naprawde sie kochamy jak warjaci no tylko do szczescia brakowało nam dzidziusia ale juz nie długo i bedziemy najszczesliwsza rodzinką pod słońcem

Pyzunia gdzie Ty taki skarb znalazłaś?

reklama
spotkaliśmy w restauracji ja byłam z rodziną na obiedzie i z kolezankami i on weszedł do restauracji bo miał sprawe do mojej koleżanki oczywisci zapoznała wszystkich z nim i tylko raz spojzałam mu w oczy a on mi i potem ciągle wypytywał moja kumpelke o moj numer wiec mu go dała za moim pozwoleniem bo on tez mi sie bardzo spodobał wiecie jedno spotkanie drugie.... noi jestesmy małżeństwem i jestesmy bardzo szczesliwi

Pyzunia, fajnie ze masz takiego meza. Az sama nie moge sie doczekac kiedy bede w ciazy. Nieraz jak robie taki wielki brzuch jakbym w ciazy byla hihi to mnie caluje i mowi, ze juz by chcial, a tu trzeba czekac
mama05, superowa ta cora. Widac, Ze niezla Z Ciebie mama skoro corka mowi, ze chcialaby tez mama zostac. Dzieci sa slodkie. Co prawda nie mam dziecka ale mam 4letniego bratanka i on kochany do mnie Przychodzi, caluje, sciska i mowi "KOCHAM CIEBIE CIOCIA" a ja wymiekam. Uwielbiam gdy tak mowi do mnie

no jestem:tak:dzieci spia-padaja jak muchy;-)a my mamy wieczor dla siebie:laugh2:PYSIA- a poczekaj ak Cie rozczuli jak Twoje wlasne dziecko tak Ci powie:-D:-Duslyszec z ust malucha KOCHAM CIE MAMO- to naprawde jest bezcenne:tak::rolleyes:a jeszcze jak tak sie krasnal wtula-to juz apogeum szczescia:rolleyes2::-)PYZUNIA- widzialam fotke-widac,ze szczesliwi,a Twoj maz to przystojniacha:tak:choc mojemu tez nic nie brakuje:rofl::rofl:

Ostatnia edycja:
moje kochane kobietki ja lece wzmę pryśnic i lece już bo ob siedzenia boli mnie juz kregosłup i juz robie sie spiąca bo bardzo wczesnie wstałam buziaczki laleczki słodziutkie do jutra

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry